Hallgatom Az album, ahol egy teljes év tűnt el, de...

Az album, ahol egy teljes év tűnt el, de nem nyomtalanul – Megjelent az Esti Kornél Eltűnt idő című új lemeze

Promóció

Tripla koncerttel mutatja be Elűnt idő című új albumát az Esti Kornél november 16-17-18-án, az A38 Hajón. Az új lemez összes dala és a régi nagy kedvencek is elhangzanak majd a lemezbemutatókon. A mai naptól pedig már mindenki kezdhet bemelegíteni a jövő hétvégi koncertekre a zenekar legújabb nagylemezével.

Promóció
- Advertisement -

Egy februári premier és két frissen kihozott dal vezette fel az Esti Kornél új lemezét. A 2016 tavaszán megjelent Éjszaka van album óta a zenekar megfordult már a Budapest Parkban, idén februárban telt ház előtt játszottak az Akvárium NagyHallban.

Esti Kornél már az ötödik, Eltűnt idő című albumuknál tartanak / Fotó: sinco

Sőt, a legnagyobb nyári fesztiválok és vidéki klubok állandó fellépőjének számítanak, most pedig három egymást követő estén mutatják be lemezüket.

Az új lemezről így mesélt a zenekar:

Az Eltűnt idő az elmúlt – nagyon intenzív – egy év lenyomata. Sokat koncerteztünk, sok időt töltöttünk együtt, egy hullámhosszon voltunk, úgyhogy az alkotási folyamat is gördülékeny volt. A dalok – melynek legtöbb alapját Ágoston hozta – alapvetően viszik tovább az előző két album Esti Kornélos hangulatát. Azonban most született pár olyan dal is, amihez hasonlót eddig nem csináltunk. Szeretjük feszegetni és mindig egy picit továbblépni az általunk megszabott kereteken. 

Az előzetesen meghirdetett november 16-17-i A38-as dupla lemezbemutató-koncertekre már két héttel korábban, a lemezpremiert megelőzően elfogyott minden jegy.

Esti Kornél: Örömet okoz együtt üvölteni, hogy boldogság, te kurva – Interjú

Telt házas koncerttel indult az új esztendő az Esti Kornél számára. A február 16-ai fellépést óriási érdeklődés előzte meg, a jegyek már majdnem két héttel a rendezvény előtt elkeltek. A tagok ennek ellenére nem lassítanak, nem érzik, hogy nincs már hová fejlődniük.

Ennek fényében a zenekar egy harmadik alkalommal, november 18-án, vasárnap este is bemutatja frissen megjelent, ötödik lemezét.

Esti Kornél – Lélegezz mélyen

Az Esti Kornél ‘Lélegezz mélyen’ című dala az ‘Eltűnt idő’ című 2018-as lemezről. Felvételek: Vastag Gábor (Sounday Studio) és Lázár Domokos Keverés/mastering: Lázár Domokos Artwork: Papp Zsófia Nyomj a feliratkozásra és a csengőre, hogy elsők közt hallhasd a legújabb megjelenéseinket!

Érdemes lecsapni az utolsó időpontra maradt koncertjegyekre, hiszen a zenekar legközelebb tavasszal játszik Budapesten.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3