Esztergályos Cecília a karácsony és a közelgő 80. születésnapja ellenére sem áll meg a munkával.

A Família Kft. egykori színésznője is sürög-forog a konyhában, hogy felkészüljön a karácsonyi ünneplésre családjával, írjaBlikk.

Minden nap karácsony kéne legyen, nem az ajándékokról szól ez, hanem a szeretetről. Még az ünnepek előtt összejövök a szeretteimmel, majd szenteste már csak szűk családi körben ünneplünk. A színházban is lesz morzsaparti

– mesélte Esztergályos Cecília. “Szilveszterkor is játszom, a Sári bírót, és egészen március 1-ig végig, egész nap bent leszek a színházban, próbálok és játszom. Ez a terv! Januárban töltöm a 80-at, és habár a számok nem mennek visszafele, egyáltalán nem érzem.”

Óvatos kell legyek, és habár nem esik jól, hogy a gondatlan boldogság helyett ma már megfontolt kell legyek, megoldom. Úgy csinálok a színpadon, mintha táncolnék, de már nem táncolok

– árulta el, hozzátéve, hogy a születésnapján is színpadra lép.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.