Ismét műteni kellett Esztergályos Cecília csípőjét

Egyre sűrűbben kerül kórházba Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színésznő.

Majd "kigyakorolja", ahogyan fogalmazott a színésznő

Július végén kiugrott Esztergályos Cecília csípője, akit műteni kellett emiatt. Szeptemberben újra kórházba vitték, mert megint vacakolt a csípő, mikor meghajolt egy előadás után. Akkor nem műtötték ugyan, de sokáig nem tartott ki az öröm.

Most harmadszor is kórházba kellett feküdnie, ugyanis korábbi fájdalmai nem múltak, írta meg a Blikk. Két-három hónap rehabilitáció vár rá.

A csípőm a tapsrend közben ugrott ki, amikor egy felnyújtott csokor virágot vettem át. A mentők érkezésééig két kollégám tartott. Az ápolók visszarántották a csontot, így aznap nem kellett műteni. Másnap haza is mehettem a kórházból, annyira jól voltam, hogy a kocsimat még haza tudtam vezetni a színházból. Otthon a konyhában viszont újra megtörtént a baj. Léptem kettőt: nem ugráltam, nem hajoltam előre, de összeestem ugyanúgy, mint előző este. Még mindig nem tudom feltenni a lábam kényelmesen, ez azért rányomja a hangulatomra a bélyegét. Figyelnem kell arra, hogy a két lábam ne érjen össze. De majd kigyakorlom

– fogalmazott a színésznő.

Alig néhány hete került kórházba Esztergályos Cecília

Csupán néhány hónapja került ki a kórházból Esztergályos, nemrég ismét műteni kell. A színésznő egy előadás végén, a taps közben lett rosszul, és azonnal kórházba szállították – számoltunk be néhány héttel ezelőtt az esetről.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

„Óriási sikere volt az előadásnak, telt ház előtt játszottunk, virágokat kaptam. Amikor az utolsó meghajlásnál kiment a csípőm, azonnal bevittek a kórházba. Még aznap hajnalban, miután visszatették a helyére, haza is engedtek, azt hittem, minden rendben van” – mondta a színésznő.

Csípőrögzítőt kapott, de ennek ellenére is kérte, hogy operálják meg harmadszorra. „Ha minden jól megy, januárban már újra a színpadra állhatok” – tette hozzá.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk