"Ez egy nagyon más szezon, hogy őszinte legyek. Úgy értem, hangszínben más" – mondta Zendaya az Eufória második évadáról.

Sokkal érzelmesebb lesz az Eufória 2. évada?

A színésznő kedden az NBC Today című műsorában mesélt a sorozat folytatásáról.

Szerintem sokkal érzelmesebb, mint az első évad. Hasonlóan az idei évadban használt filmekhez, ami szintén más, nagy a kontrasztja, ami azt jelenti, hogy a csúcsok magasak, a mélypontok mélyek. És amikor vicces, akkor tényleg vicces. És ha fájdalmas, akkor nagyon fájdalmas

idézte a CNN.

Zendaya játssza Rue-t az HBO sikersorozatában, amely egy csoport középiskolás diákról szól. A sorozatban szerepel még Maude Apatow, Hunter Schafer, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid és még sokan mások. Az évad magyar idő szerint hétfőn debütált az HBO-n.

Zendaya úgy érzi, megéri csinálni, ha megérint másokat

A sorozat számos díjat begyűjtött, köztük Zendaya Emmny-díjat kapott a műsorban nyújtott alakításáért.

Zendaya, aki a Pókember: Nincs hazaút című kasszasiker filmben is szerepel, azt mondta, hogy a műsorban való szereplés jelentőségteljes volt.

Számomra, amikor az emberek legalábbis odajöttek hozzám, és megosztották a történeteiket, legyen szó a józanságról vagy más témákról, ami miatt különböző karakterekkel érzelmileg kapcsolatban érzik magukat, akkor azt mondom: "Tudod, ez megéri"

 – mondta. “Amit csinálunk, az jelent valamit valakinek, és ez minden, amiben igazán reménykedhettünk. Ez a lényeg. Tudod, ez a cél.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet