Az Eufória, a Zendaya vezette tinidráma rajongói a 2. évad után is fellélegezhetnek, mert a botrányos és vizuálisan szenzációs Sam Levinson sorozat visszatér harmadik évadára is.

Az HBO nagyon izgatott, hogy folytathatja a munkát az Eufória stábjával

Az Emmy-díjas sorozat második évadának első három része sorra döntötte a rekordjait: epizódonkénti nézettsége csaknem megduplázódott az első évadhoz képest. A második évad január 9-i premier epizódja a mai napig összesen 14 millió nézőt ért el az HBO és az HBO Max oldalán. Ez közel 100%-os növekedést jelent ahhoz a 6,6 milliós átlagos közönséghez képest, amelyet az első évad epizódjai gyűjtöttek össze a 2019 nyári futamidő alatt, írja a Variety.

Sam, Zendaya és az Eufória teljes szereplőgárdája és stábja rendkívüli magasságokba emelte a második évadot, feszegetve a narratív konvenciókat és formákat, miközben megőrizte szívét. Nem is lehetne nagyobb megtiszteltetés, hogy ezzel a vadul tehetséges csapattal dolgozhattunk, vagy lehetnénk izgatottabbak, hogy velük folytathassuk utunkat a harmadik évadban

– jelentette be Francesca Orsi, az HBO műsorok ügyvezető alelnöke közleményében.

Harmadik évadot is kap a függőséggel küzdő tinédzser története

A sorozat a 17 éves drogfüggő Rue-t (Zendaya) követi nyomon, akinek meg kell találnia a reményt és túl kell élnie, miközben egyensúlyt kell teremtenie a szerelem és a veszteség nyomása és zavara között baráti és ellenségei körében. A második évadban szerepel még Hunter Schafer, Nika King, Colman Domingo, Eric DaneAngus Cloud , Jacob ElordiSydney Sweeney , Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams, Algee Smith és Chloe Cherry.

Az Eufória című sorozatot Ron Leshem és Daphna Levin azonos nevű izraeli minisorozata ihlette, és az A24-gyel együttműködve Sam Levinson készíti, írja és rendezi.

Az Eufória második évadának fináléja február 27-én kerül adásba.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet