Fesztivál Az Euróvízió eredményeit érvénytelenítették, Pápai Joci pontszámait újraszámolták

Az Euróvízió eredményeit érvénytelenítették, Pápai Joci pontszámait újraszámolták

Promóció

Közleményben számolt be az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége, hogy emberi hiba miatt újraszámolták az Euróvízió pontjait.

Promóció
- Advertisement -

A fehérorosz zsűrit fel kellett függeszteni, amiért idő előtt bejelentették az első elődöntőre vonatkozó pontjaikat. Magyar viszonylat ez azért fontos, mert ebben indult és esett ki a magyar versenyző, Pápai Joci.

Az Euróvízió szervezői ezt követően olyan listát generáltak, “ami azon országok szavazási eredményein alapul, amelyek egy tömbben vannak Fehéroroszországgal, hasonló szavazási mintákat szoktak adni.”

A palesztin női művészek bojkottálják Madonna Eurovíziós fellépést

Olyan művészek, mint Lorde vagy Lauryn Hill sem lépnek fel Izraelben, hogy így támogassák a palesztin emberi jogokat. Az Institute for Middle East Understanding nyílt levelet tett közzé, amelyet 58 palesztin női művész aláírásával láttak el, amelyben arra ösztönzik Madonnát, hogy ne lépjen fel a május 15 és 18 között Izraelben megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalversenyen, derült ki a cikkéből.

Az Eurovízió hivatalos honlapján hozták nyilvánosságra a javított zsűripontokat. Itt ugyan elismerik az emberi hibát, ám megjegyzik, nem befolyásolta a 41 ország telefonos szavazásait.

A holland Duncan Laurence nyerte a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivált

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében Svédország, Hollandia és Észak-Macedónia versenyzői mérték össze tehetségüket. Add or download the song to your own playlist: https://Eurovision.lnk.to/ESC2019ID Tamara Todevska represented North Macedonia at the Grand Final of the 2019 Eurovision Song Contest with the song Proud.

Ennek következtében Pápai Joci eredményén nem javított az újraszámlálás. Továbbá az Euróvíziós Dalfesztivál döntő győztesének kilétét sem befolyásolja.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3