Evan Wexler különleges autókból álló gyűjteménye gyakran felkelti az autótolvajok érdeklődését. Az 56 éves húsmogulnál elszakadt a cérna, és szokatlan módon kergette el a birtokára betörő rablókat.

Evan Wexler meztelenül szállt szembe az autótolvajokkal

A 24.hu is megosztotta a biztonsági kamerával készült felvételt, amiben Evan Wexler anyaszült meztelenül, gépkarabéllyal a kezében rohan ki a házából, és pár figyelmeztető lövéssel ijeszti el az autótolvajokat. A New York Post szerint a férfi ágyából pattant ki a csőre töltött fegyverrel.

Wexler autógyűjteménye már 18 alkalommal vált a tolvajok célpontjává, tavaly augusztusban például egy rendkívül Lamborghinit kötöttek el tőle, amit végül 25 millió forintnak megfelelő kárral találtak meg.
A történetből végül Wexler jött ki rosszul, a rendőrség veszélyes fenyegetés és illegális célra tartott fegyver birtoklás vádjával indított ellene eljárást. A férfi peren kívül utóbbiban bűnösnek vállalta magát, ezért két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és el kellett adnia minden lőszerét. Elmondása alapján a lehető legjobb biztonsági rendszerekkel próbálja védeni tulajdonát, de továbbra is heti rendszerességgel törnek be hozzá, és a rendőrök senkit sem kapnak el.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet