Nem minden filmcsillag veszi komolyan a járvány miatti otthonmaradást, Evangeline Lilly szerint ez a szabadságjogok korlátozásával egyenlő.

Sophie Turner felháborodott kolléganője viselkedésén

A Trónok harca sztárja, Sophie Turner azokat az embereket vette célba, akik nem tartják be a koronavírus miatt előírt távolságtartást és otthonmaradást.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Maradj bent, ne légy hülye[/perfectpullquote]

– szólított fel Instagramon Turner.

Sophie Turner Koronavirus Scaled
Sophie Turner A Trónok Harca Jelenetében / Fotó: Hbo

Turner úgy tűnik Evangeline Lilly néhány nappal ezelőtti, indulatokat kiváltott Instagram bejegyzésére reagált. A színésznő szerint az egészség most előbbre való, mint a szabadság.

#morningtea ☕️ Just dropped my kids off at gymnastics camp. They all washed their hands before going in. They are playing and laughing. #businessasusual

No Description

Evangeline Lilly néhány napja posztolt egy üzenetet, amely arról tanúskodott, hogy amíg gyermekei edzésen voltak ő teázgatott. Arra is utalt, hogy most is ugyanolyan elfoglalt mint máskor.  Lilly tehát nem igazán veszi komolyan a hatóság ajánlásait a tömegtől való távolmaradásról. A poszt nem csak Turnernél verte ki a biztosítékot, számos ember kritizálta Lilly-t, amiért nem marad otthon és nem kerüli a társas érintkezést sem.

Evangeline Lilly a szabadságjogokra hivatkozik

A Marvel-színésznő azt is hozzátette, hogy véleménye szerint a kormány túl nagy kontrollt gyakorol a járvány miatt.

“Vannak emberek, akiknek az életük fontosabb a szabadságnál, és vannak akik többre értékeli a szabadságot az életüknél. Mindenkinek joga van dönteni” – vélekedett Lilly.

Kylie Jenner rá tudná venni a Z generációt, hogy vegyék komolyan a koronavírust

Dr. Jerome Adams amerikai egészségügyi miniszter arra próbálja rávenni Kylie Jenner t, hogy használja befolyását és segítsen megértetni a koronavírus-vészhelyzet komolyságát a fiatalokkal, írja a. „Rá kell vennünk a közösségi média influenszereit, hogy segítsenek megértetni az emberekkel, milyen nagy baj van. Nagyon nagy baj van.

Sophie Turner arra is rávilágított, hogy ez nem a szabadság gyakorlásáról szól, hiszen Lilly és a hozzá hasonlóan viselkedők megfertőzhetnek másokat a veszélyes koronavírussal.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet