Ewan McGregor játssza a híres divattervezőt egy új minisorozatban

Egyelőre nincs sok hír a sorozatról, de annyit tudni, hogy a Trainspotting sztárja játssza a címszereplő Halstont és producere is lesz az alkotásnak. A Simply Halston már Ewan McGregor neve miatt is megéri a várakozást.

Roy Halston, vagy, ahogy kortársai hívták, csak Halston, a 70-es években vált híressé letisztult, minimalista ruháival. Ha nem ruhákat tervezett – rendelői között megtaláljuk Jackie Kennedyt is –, a Studio 54 nevű szórakozóhelyen töltötte az időt, ahol sem a szex, sem a kokain nem volt tabu akkoriban.

636687418979785010 LL MW McGregor 061518
Hamarosan Roy Halstonként látjuk viszont a képernyőn / Fotó: USA Today

Eddig annyit lehet tudni a készülő sorozatról, hogy rendezője Dan Minahan lesz, aki az American Crime Story sorozat néhány részét is jegyzi, a forgatókönyvet pedig Sharr White (A viszony) írja. Aki szeretne rákeresni a minisorozatra, ne keresse, mert egyelőre sehol nem jelent meg hivatalosan.

5 fotó világsztárokról, akik nem sejtették, hogy ez róluk az utolsó kép

20 nappal halála előtt készült Robin Williams-ről (1951-2014) ez a fotó – a hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg a színész. Sajnos rosszul diagnosztizálták demenciáját, mely a halála előtti napokban súlyos depressziót okozott számára. 63 éves korában lett öngyilkos.

Halston életét ismerve nem lesz vidám alkotás, ugyanis a ’70-es és ’80-as években kezdtek el jobban felfigyelni az AIDS-re, aminek a tervező is áldozatul esett a ’90-es évek elején. Élete során pedig egyéb nehézségeken is átment, amelyek a karrierjét érintették. Reméljük, hamarosan kiderül, mikor jelenik meg a sorozat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból