Szendy Lilla búcsúzott legutóbb az Exatlon Hungary 3. évadából. A tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó szerint mindenki látta, hogy Szabó Franciska átengedte a győzelmet Kocsis Lilkónak a medáljátékon, csak azért, hogy a párbajon – ellene – jobb esélyei legyenek.

Szendy Lilla: Ez egy fájó kérdés

Kocsis Lilkó és Szendy Lilla párbajozott legutóbb a TV2 sportrealityje, az Exatlon Hungary 3. évadában, utóbbi esett ki, majd válaszolt pár nézői kérdésre. 

Szendy Lilla Exatlon Hungary Kieso Instagram
Szendy Lilla Az Exatlon Hungary 3. Évadának Legutóbbi Kiesett Versenyzője / Fotó: A Kajakozó Hivatalos Instagram-Oldala

Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy a Bajnokok legjobb női versenyzője, Szabó Franciska vajon átengedte-e a medált Kocsis Lilkónak, röviddel a párbaj előtt. 

Ez egy fájó kérdés. Őszintének kell lennem, úgy gondolom, hogy Franci hagyta nyerni Lilkót. Nagyon közel álltak egymáshoz. Úgy gondolta, hogy neki is kell egy medál. Ez látható volt

– mondta a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó.

Ő Tóth Jankával volt jóban, valóban félre is vonultak többször, de ebben semmi különös nincs, szerinte épp ezt tette Lilkó és Franciska is. Lilkó egyébként, mint megírtuk, nemrég zokogott örömében, amiért ennyire pozitívan állnak csapattársai mellette.

Az Exatlon Hungary versenyében komoly fesztülség

Január elején a négy Kihívó óriási vereséget mért a Bajnokokra, 10:3-ra megnyerték a versenyt. A piros csapat ezek után teljesen összeomlott, legfőképp Szendy Lilla, aki szerint a fiúk nem veszik komolyan a versenyt, nem érzi sem a lelkesedést, sem a biztatást. Szendy lelkileg annyira megtört a Joker játék után, hogy ott is hagyta az Exatlon Hungary stábját, és elvonult.

Kapcsolódó cikk

Az akkori napok eredményeit nézve kijelenthető volt, hogy a Kihívók mérföldekkel jobb teljesítményt nyújtottak, mint a Bajnokok. Valószínűleg ez annak volt köszönhető, hogy a kékek sokkal összeszokottabbak, és sokkal jobban támogatják egymást. A még mindig versenyben lévő Buzás Dorottya azt is megjegyezte: a fiúk nem ismerik el a lányok teljesítményét.

A versenyt új játékosokkal töltötték fel, ebben a cikkünkben mutattuk be őket. Azonban régi exatlonosok is visszatértek Dominikára: Cservenák Alexandra, Sándor Flórián és Deres Ádám.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet