Kocsis Lilkó meghatódott, és könnyekben fakadt ki, amiért kitartását és küzdőszellemét értékelik csapattársai.

Kocsis Lilkó kifakadt

Kocsis Lili hálája elállíthatatlan könnyekben fakadt ki. Kifejtette, mennyire boldog attól, hogy ott lehet Dominikán és minden nap kiállhat a küződtérre.

Kocsis Lilko Exatlon Hungary
Kocsis Lilkó Záropozó Könnyekkel Küszködik / Fotó: Tv2

A fitness Európa-bajnok, tizenháromszoros showtánc-világbajnok lány így zokogta ki magából a feszültséget a Bajnokok csapatmegbeszélésén:

Akármilyen félelmeim vannak is, sosem keresek kifogást, odaállok és megcsinálom.

A sírásban kifejeződő pozitív érzések nem ritkák stresszhelyzetben, és a Bajnok lány már többízben tett tanúbizonyságot érzékenységéről.

A Bajnokok csapatának egyik tagja, Virág András világkupa győztes, Európa-bajnoki bronzérmes, négyszeres magyar bajnok karatés nagy nőcsábásznak tűnik a képernyőn keresztül: imádja, ha a lányok kedvében járhat, és sokat foglalkozik velük. Egyik reggel például egyszerre két csapattársát is letámadta az ágyában. Lilkót gyakorlatilag felkapta és rádobta az ébredező Szabó Franciskára, amivel megnevettette a táncos lányt.

Hatalmas a mentális terhelés

Az Exatlon Hungary egy másik, az adásból kimaradt jelenetében láthattuk, ahogy Kocsis Lilkó és Virág András egy hangos ordítással megtámogatott pörgőrúgással indította a napot, amitől zengett az egész Tábor.

Kapcsolódó cikk

Február 17-én szerdán került sor a Végjáték első napjára, amit a Kihívók nyertek meg. A Bajnokok hátrányba kerültek, és a vereség után letargikus hangulat uralkodott el a csapaton belül. Kocsis Lili már bemutatkozó videójában is elmesélte, hogy legfontosabb számára a családja és egyik legfőbb célja, hogy szüleinek bizonyítson. A maximalista lány, akinek nem meglepő módon kedvenc dala a nemrégiben rendezőként is debütáló Sia Unstoppable című száma, hatalmas elvárásokat támaszt maga elé, így nem csoda, hogy időről-időre kitör belőle a zokogás.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet