Az Exatlon Hungary 3 évadának keddi versenynapján Szabó Franciska kifakadt Lilla és Janka csapattársaira.

Az Exatlon Hungary 3 évadának hétköznapjai egyre fesztültebbek

Szendy Lilla és Tóth Janka kvázi egy külön csapaton belül mozognak a bajnokoknál, ami vélhetően újabb és újabb konfliktusokat fog szülni. Korábban a fiatal sportoló nem bírta tovább könnyek nélkül, de megbeszélték a dolgot, de úgy tűnik, ez nem tartott sokáig.

Exatlon Hungary Szabo Franciska Lilla Janka Tv2
Szabó Franciska az Exatlon Hungary versenyén / Fotó: TV2

Szabó Franciska európa-bajnok cselgáncsozónak ez egyáltalán nem tetszik, hogy Lilla és Janka egyre többet taktikáznak, nem akarnak versenyezni az első körben, bár Lilla esetében sokszor a következő körök sem vezetnek eredményre, míg Janka teljesítménye hullámzó.

Igazából már két hete vettük észre azt, hogy néha a két lány, vagyis már egyre többször próbálnak kifarolni ez alól a dolog alól, hogy esetleg első kört ők vigyék, mert tudniillik, az első kör a legnagyobb lutri, az a tesztkör

fakadt ki a Gelencsér Tímea riporternek. Szabó hozzátette, „kicsit kicsapta a biztosítékot a tegnapi verseny, amikor az első körben Lilkó és én is kikaptunk a két lánytól, Dóritól és Annától. Ettől független ránk lett testálva a harmadik kör, amikor már ugye létfontosságú volt a győzelemhez minden egyes pont.”

Később nagyobb ára lehet Szabó Franciska szerint a kockázatvállalásnak

Szabó Franciska tehát nagyon nem elégedett, és tart tőle, hogy ennek később még nagyobb ára lesz, de ha a héten elbukjak a végjátékot, akkor Lilla szinte biztosan párbajozni fog, ami könnyen lehet, hogy az Exatlon Hungary karrierjébe kerülne.

Kapcsolódó cikk

„Az egy dolog, hogy mi hittünk magunkban, és szerencsére le is hoztuk ezt a kettő pontot, de mondjuk egy végjátéknál betolni egy ekkora kockázatot, és hogy ha nem ilyen jól sül el, akkor ott már komolyabb gondok vannak” – zárta gondolatait Szabó.

Innen nehéz lesz elbukni a Kihívóknak

A keddi adásnapon egyébként 10-7-re nyertek a Kihívók, az utolsó pontot Buzás Dorottya hozta Kocsis Lilkó ellen. A kékek öten voltak nyolc bajnok ellen, Bálint nélkül, és újfent bebizonyosodott, hogy nem a létszám számít ebben a műsorban. 7-7-nél az eddig gyengén muzsikáló Vivi hozta a pontot a Kihívóknak, ez áttörés lehet nála. Ezen a napon jokerért és karibi élményért ment a harc, nyertek is egy búvárkodást.

A kékek persze elégedetten mentek a szállásra, hétfőn elvitték a villát, az előnyt, kedden az élményt és a jokert.

Az előny és a joker a kékeknél, innen nehéz elbukni – de bármi lehet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk