Somhegyi Krisztián műugró és Tóth Janka világbajnok bronzérmes tőrvívó megnyerte az Exatlon Hungary Bajnok csapatának a villát.

A villa volt a tét az Exatlon Hungary legutóbbi versenyén

Mint megírtuk, nem csak három régi versenyző, hanem öt új játékos is érkezett az Exaton Hungary 3. évadába, akiket ebben a cikkünkben mutattunk be. Szoros küzdelem volt, nem csak Tóth Janka vívó, de Kőnig Anna influenszer, marketinges, a Kihívók tagja kiemelkedett a versenyből: a négy karikát hibapont nélkül dobta a hálóba 8-9 állásnál.

Toth Janka Vivo Exatlon Hungary 3 Evad
Tóth Janka Vívó Az Exatlon Hungary Versenyén / Fotó: Tv2

Nem véletlen a feszült helyzet, hiszen a villa volt a tét. A Bajnokok 9-6-ra elhúztak, ekkor viszont a kékek elhasználták a jokert: elsőre Iza verte meg Dórit, másodjára utóbbi visszavágott, így lett 9-6 helyett 8-7. Ekkora jött a már említett Janka és Kőnig Anna elsöprő sikere. Majd Kocsis Lilkó diadalmaskodott Farkas Zsófiával szemben.

Hirtelen halál, ahol Tóth Janka és Somhegyi Krisztián diadalmaskodott

Herczeg-Kis Bálint és Buzás Dorottya és Somhegyi Krisztián és Tóth Janka lett nevezve a hirtelen halálra, ugyanis 9-9-re alakult a csata. Hihetetlen boldogságban ünnepelt a piros csapat, amely már többször veszített a legvégén, de a ezúttal sikerült nyerniük. Janka gyors volt, Krisztián pedig higgadtan célzott.

Noha Bálint igyekezett, és úgy tűnt beesik az utolsó karika is, a Bajnok csapat legjobb tagja, Krisztián megelőzte. A Bajnokok ezzel visszafoglalták a villát, egyben ígéretesen kezdték a hetet. A keddi versenynap az élményről szól, a győztes csapat mehet a Karib-tengerre hajóval, bálnákat megfigyelni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet