Exatlon Hungary 3. évad: háborús hangulat a Bajnok-lányok közt

Az Exatlon Hungary Bajnok csapatának játékosa, Tóth Janka sosem hitte volna, hogy valaha ilyen súlyos vádak érik.

Az Exatlon Hungary Bajnok-lányai közül minden nap elérzékenyül valaki

A csütörtöki versenynapon a Bajnokok szárnyalása mégsem hozta meg várt gyümölcsét. A “végjátékok végjátékát”, ahogyan Palik László, az Exatlon Hungary műsorvezetője felkonferálta, végül a Kihívók nyerték.

toth janka exatlon hungary 3 evad
Tóth Janka az Exatlon Hungary versenyzője kegyetlen vádakkal találta szemben magát / Fotó: TV2

A Bajnokok női versenyzői közt Szendy Lilla tizenkétszeres magyar bajnok kajakos és Kocsis Lilkó statisztikái lettek a leggyengébbek, előbbi azonban összességében több győzelmet tudhat magáénak. A héten a könnyeivel és a feszültséggel küszködő Kocsis Lilkó lesz tehát az egyik biztos párbajozó, ellenfelét pedig a csapat legjobb statisztikájú játékosának, Somhegyi Krisztiánnak kell kijelölnie.

A pirosak biztos párbajozója Lilkó | Exatlon Hungary | 3. Évad | #39

A legjobb statisztikája Krisztiánnak lett, így Lilkónak párbaj ellenfelet ő fog választani.A világ egyik legkeményebb műsora, ahol a csapatok: Bajnokok és Ki...

Palik László a verseny után meglátogatta a Bajnokokat a Táborban, és közölt velük egy rossz hírt, ami csak mégjobban letaglózta őket. A játékosok a bejelentés után percekig meg sem tudtak szólalni.

Tóth Janka lelkébe gázolt csapattársa

A kézfején sérült Tóth Janka világbajnok bronzérmes tőrvívó az orvosszakértői vélemény alapján semmiképpen sem versenyezhet az elkövetkezendő napokban, így a lehetséges párbaj ellenfelek köre szűkült. Somhegyi Krisztiánnak Szabó Franciska és Szendy Lilla közül kell versenytársat választania Lilkó mellé.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Szabó Franciska könyörtelenül megmondta véleményét Tóth Janka és a csapat többi lány tagja előtt: szerinte nem véletlen, hogy éppen a napokban sérült le a versenyző. Tóth Janka a vádakat emésztve Lillának sírta el magát. Elmondta, annyiban egyet ért Franciskával, hogy fejben meg kell erősödnie, arra azonban nem volt befolyással, hogy éppen egy lehetséges párbaj előtt sérült le.

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból