Az Exatlon Hungary Bajnok csapatának játékosa, Tóth Janka sosem hitte volna, hogy valaha ilyen súlyos vádak érik.

Az Exatlon Hungary Bajnok-lányai közül minden nap elérzékenyül valaki

A csütörtöki versenynapon a Bajnokok szárnyalása mégsem hozta meg várt gyümölcsét. A “végjátékok végjátékát”, ahogyan Palik László, az Exatlon Hungary műsorvezetője felkonferálta, végül a Kihívók nyerték.

Toth Janka Exatlon Hungary 3 Evad
Tóth Janka Az Exatlon Hungary Versenyzője Kegyetlen Vádakkal Találta Szemben Magát / Fotó: Tv2

A Bajnokok női versenyzői közt Szendy Lilla tizenkétszeres magyar bajnok kajakos és Kocsis Lilkó statisztikái lettek a leggyengébbek, előbbi azonban összességében több győzelmet tudhat magáénak. A héten a könnyeivel és a feszültséggel küszködő Kocsis Lilkó lesz tehát az egyik biztos párbajozó, ellenfelét pedig a csapat legjobb statisztikájú játékosának, Somhegyi Krisztiánnak kell kijelölnie.

A pirosak biztos párbajozója Lilkó | Exatlon Hungary | 3. Évad | #39

A legjobb statisztikája Krisztiánnak lett, így Lilkónak párbaj ellenfelet ő fog választani.A világ egyik legkeményebb műsora, ahol a csapatok: Bajnokok és Ki...

Palik László a verseny után meglátogatta a Bajnokokat a Táborban, és közölt velük egy rossz hírt, ami csak mégjobban letaglózta őket. A játékosok a bejelentés után percekig meg sem tudtak szólalni.

Tóth Janka lelkébe gázolt csapattársa

A kézfején sérült Tóth Janka világbajnok bronzérmes tőrvívó az orvosszakértői vélemény alapján semmiképpen sem versenyezhet az elkövetkezendő napokban, így a lehetséges párbaj ellenfelek köre szűkült. Somhegyi Krisztiánnak Szabó Franciska és Szendy Lilla közül kell versenytársat választania Lilkó mellé.

Kapcsolódó cikk

Szabó Franciska könyörtelenül megmondta véleményét Tóth Janka és a csapat többi lány tagja előtt: szerinte nem véletlen, hogy éppen a napokban sérült le a versenyző. Tóth Janka a vádakat emésztve Lillának sírta el magát. Elmondta, annyiban egyet ért Franciskával, hogy fejben meg kell erősödnie, arra azonban nem volt befolyással, hogy éppen egy lehetséges párbaj előtt sérült le.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet