Az Exatlon Hungary 3. évada tartogat még meglepetéseket. Ezúttal új játékosok feltöltését jelentették be.

Új játékosok az Exatlon Hungary 3. évadában is

A múlt héten Palik László műsorvezető az Exatlon Hungary 3. évadában feldobott egy érmét. Ennek értelmében az jött ki, hogy női játékosra vonatkozik a meglepetés – de napokig nem lehetett tudni, konkrétan miről van szó. Noha megszokott az ilyen feltöltés a verseny során, mégis igazságtalanságnak tartja számos néző, hogy míg valaki egészen a műsor elejétől fogva kint van Dominikán, van, aki csak pár hétre ugrik be újoncként, tele energiával és erővel, így szerintük nagyobb esély van arra, hogy közülük nyerje meg valaki a versenyt.

Exatlon Hungary 3. évad: háborús hangulat a Bajnok-lányok közt

Szabó Franciska könyörtelenül megmondta véleményét.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

A feltöltés, 740 futam után jött még egy bejelentés, így az Exatlon Hungary történetében először a Bajnokok és a Kihívók is 9-9 fővel versenyeznek. Alább bemutatjuk az új játékosokat: 2 női és egy férfi Kihívó, valamint 2 női Bajnok.

Lencsés Luca

Lencses Luca Rogbibajnok Exatlon Hungary 3 Evad Uj Jatekosok
Lencsés Luca Többszörös Magyar Rögbibajnok Az Exatlon Hungary 3. Évadának Új Játékosai Között / Fotó: Tv2

Ami a szívén az a száján a többszörös magyar rögbibajnoknak. A 21 éves Lencsés Luca szinkronúszással kezdte a sportot, de később a rögbi szerelmese lett, már 14 évesen megszerezte első magyar bajnoki címét. Legjobban az éretlen emberek tudják felidegesíteni, a legfontosabb emberi értéknek a tiszteletet tartja. Imádja a kutyákat, legjobban a lángos fog neki hiányozni Dominikán a magyar ízek közül. A sportsikereivel, így az Exatlonnal is magának szeretne bizonyítani.

Újvári Izabella

Ujvari Izabella Labdarugo Exatlon Hungary 3 Evad Uj Jatekosok
Újvári Izabella Labdarúgó / Fotó: Tv2

Karizmatikus kos, aki imádja a tejcsokit – így jellemezte magát Újvári Izabella labdarúgó. Az első iskolai intőjét akkor kapta, amikor egy barátnőjét megvédve megverte az egyik fiú osztálytársát – mesélte a 25 éves sportoló. A harciasságára az Exatlon pályáin is szüksége lesz. A testnevelés mellett a matek ment neki a legjobban az iskolában. A foci előtt atletizált, már kiskorában tudta, hogy híres focista szeretne lenni. Szeretetből és szenvedélyből sportol, nem azért, hogy bárkinek bizonyítson, céltudatosságának köszönhetően négyszeres footgolf magyar bajnoki címet tudhat magáénak.

Szente Gréta

Szente Greta Exatlon Hungary 3 Evad Uj Jatekosok
Szente Gréta A Kihívók Csapatát Erősíti Az Exatlon Hungary 3. Évadában / Fotó: Tv2

Szente Gréta halak csillagjegyű, érzékeny típus, aki magában dolgozza fel az érzéseit, nem nagyon beszél róluk. Szente versenytáncolt és szinkronkorcsolyázot sokáig – így Kocsis Lilkóval talán jóban lesznek –, magával nagyon kritikus és maximalista, így a saját elvárásainak igyekszik mindig megfelelni. A 20 éves egyetemista lábaira a legbüszkébb, legjobban anyukája fog hiányozni neki Dominikán. A legnehezebb számára elfogadni, hogy vannak dolgok, amik nem sikerülnek.

Wald Ákos

Wald Akos Exatlon Hungary 3 Evad Uj Jatekosok
Wald Ákos Szintén A Kihívók Csapatát Erősíti / Fotó: Tv2

A szintén 20 éves és egyetemista Wald Ákos öntudatos, őszinte embernek tartja magát. Úgy érzi, az Exatlon sok lehetőséget rejt számára a sport terén. A családja mellett leginkább az edzőinek szeretne bizonyítani, akik sokat foglalkoztak vele, és látták benne a kitartást. A bicepszére a legbüszkébb, az emberi értetlenség és butaság tudja a legkönnyebben felidegesíteni. Állatbarát, van otthon egy vizslája.

Farkas Zsófia

Farkas Zsofia Szemelyi Edzo Exatlon Hungary 3 Evad Uj Jatekosok
Farkas Zsófia Nem Csak Személyi Edző, De Állatbarát Is, Aki A Kihívók Csapatát Erősíti Az Exatlon Hungary 3. Évadában / Fotó: Tv2

Farkas Zsófia családcentrikus, így a legnagyobb kihívásnak a szerettei hiányát tartja az Exatlon Hungary 3. évadában. A sport mellett az állatok szerelmese a 26 éves személyi edző, annyira hogy barátnőjével alapított egy állatmenhelyet. Úszott és kosárlabdázott is, két kutyája van, élete legjobb utazása egy izraeli nyaralás volt. Tejet mindig tart a hűtőjében, fél a pókoktól, így valószínűleg a tábort igyekszik majd elkerülni Dominikán, hogy ne találkozzon egy nyolclábúval sem.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet