Virág András hisz abban, ennek most így kellett lennie, hogy kiesett a versenyből, és már nincs esélye a 15 millió forintos fődíjra.

Nehéz kezdés

Ígértet tett az édesanyjának, hogy végigcsinálja az Exatlon Hungary All Star évadát, de ez nem történhet meg, mert pénteken kiesett a csapattársa elleni párbaj során. Olyannyira mélyen ütötte meg a kiesés, hogy azonnal földre rogyott, és sírni kezdett, nem bírta visszatartani a fájdalmát – közölte a Liner.

A verseny másról szólt számára, mert nem sokkal a kiutazása előtt vesztette el az édesanyját. Mivel ez komoly lelki fájdalmakkal járt, sokkal csendesebb volt, mint korábban, mégis időről időre kritizálták őt a csapattársak, ami nem volt túl fair a részükről.

Egyáltalán nem úgy látszott, mintha Andrást befogadták volna, vagy igazi csapattársnak kezelik. Műsor közben írtunk már egy interjújáról, amiben nehézségeiről beszél. Ha végig önmaga lehetett volna, valószínűleg jelenleg is versenyben lenne.

Kiesett, de Virág András hálás a lehetőségért

András nagyon hálás azért, hogy a TV2 lehetőséget adott neki a visszatérésére, illetve, hogy egyáltalán gondoltak rá. „Ez egy hatalmas élmény volt számomra” – ismerte el a bajnok, akiben még mindig ott van a gyász édesanyja elvesztése miatt.

Egyet sajnálok, egyetlen egy dolog maradt bennem…Azt, amit ígértem édesanyámnak, azt nem tudtam betartani. Ez az egyetlen dolog, ami bennem fáj, de valamiért így kellett lennie, hiszek a sorsban, hiszek abban, hogy ennek most így kellett lennie

– mondta a bajnok, majd elsírta magát.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet