Exatlon Hungary: a hatvanadik versenynap fókuszában Buzás Dorottya teljesítménye mellett először a Bajnokok és Kihívók medálért folytatott küzdelme iránt izgulhatunk, majd Lencsés Luca és egy másik bajnok lány közötti párbajon eldől, melyik sportolónak kell elhagynia a karibi térséget.

Buzás Dorottya mélyrepülése a Kihívók szárnyrakapásához vezetett

A Kihívók legjobban teljesítő játékosa, Herczeg-Kis Bálint csapatgyűlésre hívta a lányokat, hogy átbeszéljék Buzás Dorottya pályán tanúsított viselkedését. Az első futámán csúfos kudarcot valló Dóri ugyan a második körben már hibátlanul és erős fölénnyel győzedelmeskedett, a kudarcélmény után mély letargiába zuhant, és még csapattársa, Kővári Viktor kedves és biztatásnak szánt vígasztalását is undokul rázta le magáról. Buzás Dorottya napok óta háttérbe szorítva érzi magát Kőnig Annával szemben, és úgy érzi, a csapattagok jobban odafigyelnek Anna lelki egyensúlyára.

Buzas Dorottya Exatlon Hungary Kihivok
Buzás Dorottya Szégyenteljes Futama Után / Fotó: Tv2

Bálint és a többi kék lány végighallgatta Dóri sérelmeit, és igyekeztek megnyugtatni őt támogatásukról, majd egyeségre jutni a kérdésben, hogy a pályán minden erejükkel azon kell legyenek, hogy kizárólag a lelkesedés látszódjon rajtuk, és minden negatív érzést próbáljanak kizárni. A konfliktus természete kísértetiesen hasonlít arra, ami a Bajnokok körében múlt héten Lencsés Luca kirohanásában és rosszul megválasztott szavaiban manifesztálódott. A Kihívók konfliktuskezelés sikeresnek bizonyult, hiszen az 59. versenynapot győzelemmel zárták, így a női párbaj hetén nem közülük kerül ki a távozó játékos.

A Bajnokok biztos párbajozója Lencsés Luca

Az elmúlt hetekben hullámzóbb teljesítményű Lencsés Luca nem fél az ügyességi feladatoktól, és tisztában van vele, hogy képes lenne rá, hogy a pályák végén is teljesítsen. A dobófeladatokhoz érve azonban mindig túlgondolja a taktikázást, és az elmúlt versenynapon, a Kihívók vezettek éppen, amikor 2-6-os pontállásnál sírva nyilatkozott erről Gelencsér Timinek.

Lencsés Luca Kocsis Lilkóról úgy véli, a kisujjában van az összes pálya minden részlete, Ujvári Iza pedig erős, gyors és pontos ellenfél lenne, így akármelyiküket választja is az esti párbaj ellenfeléül Somhegyi Krisztián, nem fél megmérkőzni velük.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet