Az Exatlon Hungary régi játékosai, Sándor Flórián, Cservenák Alexandra és Deres Ádám is visszatért a műsorba.

Az Exatlon Hungary gyártási csapatát erősíti Sándor Flórián

Az egykori tűzoltó, Sándor Flórián tavaly februárban kapott volna egy lehetőséget arra, hogy tovább küzdhessen az Exaton Hungary korábbi évadában, ugyanis csapattársa, Adu László felajánlotta az életet jelentő medálját a párbaj során, de Sándor nemet mondott rá. Végül idő előtt kiesett.

Sandor Florian Exatlon Hungary 3 Evad
Nem Versenyzőként Tért Vissza Az Exatlon Hungary 3. Évadába / Fotó: Sándor Flórián Hivatalos Instagram-Oldala

Sokan, talán ő is úgy gondolta, maga is csak néző lesz a 3. évad adásainak, ám egy évvel később úgy tűnik, visszatért Dominikára. Sándor Flórián Instagram-oldala alapján munkát kapott a TV2 produkciójában. 

A tavalyi évben nagyon büszke voltam, hogy a Kihívó csapat tagja lehettem

írta az Instagram-oldalára feltöltött fotóhoz Sándor. Hozzátette, a szíve továbbra is kék, viszont az idei év új kihívások elé állította.

Az egykori Exatlonos a gyártási csapat tagja lett, amelynek értelmében mind a versenyzőket, mind a szakmai stábot segíti munkájával.

Cservenák Alexandra és Deres Ádám is segíti a csapatot

Megtartja és foglalkoztatja az exatlonosokat a TV2: Gelencsér Tímea az első évadban versenyző volt, a másodikban és a harmadikban viszont már riporter.

Kapcsolódó cikk

Sándor mellett Cservenák Alexandra és Deres Ádám is munkát kapott az Exaton műsorában. Deres a Bajnok és Kihívó csapat edzőjeként utazott Dominikára, illetve étkezési rutinjaikon is dolgozhat a jobb forma és teljesítmény érdekében. Cservenák Alexandra edzőként segíti a versenyzőket.

Cservenak Alexandra Exatlon Hungary 3 Evad
Cservenák Alexandra Már Dominikán / Fotó: Az Edző Hivatalos Instagram-Oldala

De nem csak régi versenyzők, hanem teljesen új játékosok is képernyőre kerülnek. Ebben a cikkünkben bemutattuk a két női és egy férfi Kihívót, valamint a két női Bajnokot.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet