Az Exatlon Hungary 3. évadának egyik legkiemelkedőbb alakja, Szabó Franciska a The Big Fal vendége volt.

Az Exatlon Hungary új kapukat nyitna meg a versenyzőnek?

Könnyen lehet, hogy olyan ajtók nyílnak meg Szabó Franciska számára, amik eddig nem. Az Exatlon Hungary 3. évada meghozta számára azt az ismertséget, amiért mások éveken át küzdenek, de sikertelenül.

Franciska nemcsak kiváló bajnok, hanem egy nagyon is szerethető, különleges karakter, akiből csak úgy árad az energia. Valószínűleg még mindig Dominikán lenne, ha nem szól közbe a súlyos lábsérülése, amit szerencsére nem kell műteni.

Szabo Franciska Exatlon Hungary The Big Fam
Szabó Franciska, az Exatlon Hungary 3. évadának versenyzője / Fotó: TV2

A műsor nézői közül sokan úgy gondolták, megnyerhette volna a versenyt, hasonlóan Búzás Dorottyához és Tóth Jankához. A három nagy esélyes közül már csak Dorottya van versenyben, mivel Jankának betegség miatt kellett távoznia. Egyes elméletek szerint eltitkolt koronavírus-fertőzés állhatott a háttérben.

Mindeközben Szabó Franciska Az Exatlonról szakszerűen online műsor vendége volt. A két műsorvezető – Nagy Dani, egykori Kihívó és testvére, Beni –mindenről kifaggatták Franciskát, de talán az egyik legemlékezetesebb pillanat a műsor végén történt.

Franci levett minket a lábunkról... EXATLONRÓL SZAKSZERŰEN #11 Szabó Franci, Nagy Beni, Nagy Dani,

JÁTÉKSZABÁLYZAT: https://bit.ly/3sY3ZPYInstagram: https://www.instagram.com/thebigfam.officialFacebook: https://www.facebook.com/thebigfamcoA #theBIGfam-et e...

Az egykori Bajnok egy pillanat alatt nyakába kapta Nagy Danit, és könnyűszerrel földhöz is vágta. Természetesen Dani testvére sem maradt ki a jóból, Beni is megtapasztalta azt, hogy nem szabad beszólni egy cselgáncsozó lánynak.

Pankrátor szeretne lenni Szabó Franciska

Nemrég egyébként a Life TV műsorában, a Bréking!-ben jövőbeli terveiről is beszélt Ábel Anitával és Csonka Andrással. Bár egy sérülés miatt kellett távoznia a TV2 vetélkedőjéből, úgy érzi, a gyógyulása után női pankrátor szeretne lenni.

Kapcsolódó cikk

Az Egyesült Államokban kezdte el komolyan fontolgatni a pankrációzás lehetőségét, miután ottani barátai és edzőpartnerei annyit győzködték róla.

Igazából ők nyitották fel a szemem, hogy ez lehet, nem is olyan lehetetlen küldetés

– fogalmazott ezzel kapcsolatban.

Csonka András kérdésére azt felelte, még nem sikerült megfelelő nevet kitalálnia, de később arra, hogy álma mennyire nem lehetetlen küldetés Ronda Rousey-t hozta fel példának, aki olimpiai érmes dzsúdósból lett ketercharcos, majd klasszikus értelemben vett pankrátor.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk