Az Exatlon Hungary tizedik hetének végén a Bajnokok közt került sor férfipárbajra, amiből 50 hétnyi versengés után a csapat egyik alapembere, Szarka Ákos került ki vesztesként.

Szarka Ákos kőszikla küzdőszelleme érzelmes őszinteséggé fejlődött

Az Exatlon Hungary tizedik hete sem szűkölködött izgalmakban: az érzelmes beszélgetésektől kezdve egyre mélyülő kapocslatokon át, a tragikus veszteségekig, rengeteg mindennel kell megbírkózniuk a játékosoknak.

Szarka Akos Moricz Daniel Exatlon Hungary Ferfi Parbaj
Szarka Ákos És Móricz Dániel Párbaja / Fotó: Tv2

A műsorban töltött hetek alatt Szarka Ákos egyre jobban megnyílt, és ez nem csupán a játékostársainak tűnt fel, de a nézők is észrevették.

Az országúti kerékpáros Móricz Dániellel vívott fárfibárbajról a tőle megszokott higgadtsággal és méltósággal nyilatkozott a Bajnok csapat kiesője.

Dani állóképességben verhetetlen (...) egyszerűen megevett, volt ahol bedarált

– magyarázta Ákos, hogyan élte meg a brutális párbajt belülről.

A Bajnokok egyik szeme sír

A Bajnokok megtörten tértek vissz a villába a rangidős játékos nélkül, hiszen a csapat “apukájának” kikiáltott Szarka Ákos mindenki szívéhez közel állt. A vele szemben párbajt nyert Móricz Dániel elmondta, jó darabig szenvednek majd a távozása miatt. A Bajnokok rituálészerűen vették sorra, kinek-mi fog leginkább hiányozni Ákos tulajdonságai közül.

Kapcsolódó cikk

Virág Andrásnak hiányzik majd, hogy Ákos mindig mindent meg akart érteni, még azt is, amit nem lehet. Kocsis Lilkó felidézte, hogy amikor begörcsölt valakinek a lába, Ákos első dolga nem az volt, hogy segítsen, hanem a tudományosság jegyében latinul magyarázni kezdte, melyik izom görcsöl éppen. Tóth Janka visszaemlékezett, hogy az okos beszólások mellett a firr kieső önzetlen és segítőkész is volt, és bármikor bárkinek szívesen tartott különedzéseket. Somhegyi Krisztián a higgadt, egyszavas beszólásait hiányolja majd leginkább, ahogyan Szabó Franciska is Ákos humorérzékét szerette meg. Az Exatlon Hungary hétfőn világpremiert ígér, aznap debütálnak ugyanis a játékosok az olimpia medence pályán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet