Szarka Ákos brutális párbaj után búcsúzott az Exatlon Hungary-től

Az Exatlon Hungary tizedik hetének végén a Bajnokok közt került sor férfipárbajra, amiből 50 hétnyi versengés után a csapat egyik alapembere, Szarka Ákos került ki vesztesként.

Szarka Ákos kőszikla küzdőszelleme érzelmes őszinteséggé fejlődött

Az Exatlon Hungary tizedik hete sem szűkölködött izgalmakban: az érzelmes beszélgetésektől kezdve egyre mélyülő kapocslatokon át, a tragikus veszteségekig, rengeteg mindennel kell megbírkózniuk a játékosoknak.

Szarka Akos Moricz Daniel Exatlon Hungary Ferfi Parbaj
Szarka Ákos és Móricz Dániel párbaja / Fotó: TV2

A műsorban töltött hetek alatt Szarka Ákos egyre jobban megnyílt, és ez nem csupán a játékostársainak tűnt fel, de a nézők is észrevették.

Az országúti kerékpáros Móricz Dániellel vívott fárfibárbajról a tőle megszokott higgadtsággal és méltósággal nyilatkozott a Bajnok csapat kiesője.

Dani állóképességben verhetetlen (...) egyszerűen megevett, volt ahol bedarált

– magyarázta Ákos, hogyan élte meg a brutális párbajt belülről.

A Bajnokok egyik szeme sír

A Bajnokok megtörten tértek vissz a villába a rangidős játékos nélkül, hiszen a csapat “apukájának” kikiáltott Szarka Ákos mindenki szívéhez közel állt. A vele szemben párbajt nyert Móricz Dániel elmondta, jó darabig szenvednek majd a távozása miatt. A Bajnokok rituálészerűen vették sorra, kinek-mi fog leginkább hiányozni Ákos tulajdonságai közül.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Virág Andrásnak hiányzik majd, hogy Ákos mindig mindent meg akart érteni, még azt is, amit nem lehet. Kocsis Lilkó felidézte, hogy amikor begörcsölt valakinek a lába, Ákos első dolga nem az volt, hogy segítsen, hanem a tudományosság jegyében latinul magyarázni kezdte, melyik izom görcsöl éppen. Tóth Janka visszaemlékezett, hogy az okos beszólások mellett a firr kieső önzetlen és segítőkész is volt, és bármikor bárkinek szívesen tartott különedzéseket. Somhegyi Krisztián a higgadt, egyszavas beszólásait hiányolja majd leginkább, ahogyan Szabó Franciska is Ákos humorérzékét szerette meg. Az Exatlon Hungary hétfőn világpremiert ígér, aznap debütálnak ugyanis a játékosok az olimpia medence pályán.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból