Exatlon Hungary: Tóth Janka koronavírusos? Hazaküldték a versenyzőt

Véget ért Tóth Janka számára az Exatlon Hungary 3. évada. A versenyző betegsége körül akkora a titkolózás, hogy sokak szerint koronavírusos lett.

Koronvírus miatt nem térhetett vissza Tóth Janka?

Tóth Janka, az Exatlon Hungary Bajnok csapat tagja hosszú ideje betegeskedett már, de egyszer sem beszéltek arról a műsorban, hogy pontosan mi a baja. Mi több, a versenyzők között is feltűnően nagy volt a csend a témában. Hiába, azt még egy reality műsorban sem lehet hitelesen megjátszani, hogy nem tudunk semmit olyasmiről, amit pontosan tudunk.

Sokan úgy gondolják, a betegség koronavírus-fertőzés lehet.

Toth Janka Exatlon Hungary Koronavirusos Hazakuldtek
Tóth Jankának véget ért az Exatlon Hungary 3. évada / Fotó: TV2

Eddig bármelyik évadban bármelyik versenyző megsérült vagy megbetegedett, másnap már mindenki tudta, mi baja van. A 2. évadban Tóth Dávid először csak megfázott, gondolták, ám kiderült, hogy egy sokkal komolyabb kórt, a trópusi váltólázat kapta el. Mégis mindig téma volt a műsorban.

Szabó Franciska esete: a Bajnok csúnyán esett az egyik pályán, és hosszú ideig csak mankóval tudott járni. Végül az orvosok megállapították, hogy a szalagjai súlyosan sérültek, ezért nem folytathatta a versenyt. Minden nap téma volt a műsorban.

Ha igaz, hogyan juthatott be a Covid-19 az Exatlon Hungary műsorába?

Palik László meglátogatta a magánklinikán, és már az orvosi döntést közölte vele, hogy nem folytathatja a versenyt. Természetesen ez a bejelentés kicsit sem érte váratlanul Jankát, legalábbis az arca nem erről árulkodott. Úgy tűnt, mintha már régen tudta, hogy nem engedik vissza a társaihoz a meg nem magyarázott betegsége miatt. Pedig Janka egy elég érzelmes ember, többször is láttuk már sírni a műsorban. Épp ennek okán furcsa, hogy ha tényleg csak akkor tudta volna meg, akkor zokogásban tört volna ki, és borult volna Palik László nyakába, de nem így történt.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Mindazonáltal a többiektől való búcsúzkodás, pontosabbban annak hiánya is felvet néhány kérdést. Nyilvánvalóan egy koronavírus-fertőzöttet nem engedne a stáb a többi versenyző közelébe.  

Az is érdekes kérdés, hogyan juthatott be a Covid-19. Továbbá annak ellenére, hogy “aznap közölték az orvosok, Janka nem mehet tovább, máris új versenyzővel pótolták. Az Európa-bajnok-ugróköteles Kurtán Adélt láthatják a nézők a képernyőkön Janka helyett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tóth Janka (@janka_toth_vivas) által megosztott bejegyzés

A fenti videót Janka exatlonos Instagram-oldalának kezelője tette közzé, amely a Bajnok csapat egyik legagilisebb tagjának legszebb pillanatait idézi fel.

Kiszűrni a koronavírust az Exatlon Hungary műsorából

A koronavírus-járvány miatt már az Exatlon Hungary tavalyi szériájában is fokozott biztonsági intézkedéseket kellett bevezetni. A 3. évad előtt óriási előkészületek zajlottak, hogy a műsor az eddig megszokott színvonalon és minőségben kerülhessen a televízióba. Palik László a Dominikai Köztársaságba való indulása előtt beszélt arról, hogy hogyan akarják kiszorítani a vírust a forgatási területről.

Mint mondta Palik, a versenyzőkre – és a stábtagokra is – felkészült, profi, nemzetközi orvosi csapat vigyáz, minden kérdéses helyzetben az ő utasításaikat követik a kollégák. Ők látják el a sérüléseket, és minden felmerülő betegséget is kezelnek majd. Az Exatlon versenyzői a mostani évadban is elzárt területen tartózkodnak, kizárólag a stáb tagjaival találkoznak. 

A tavaszi vírushelyzet alatti forgatási tapasztalatokat beépítve készül a sport-reality legújabb évada a legnagyobb körültekintéssel és az aktuális előírásokat betartva

– tette hozzá Palik László.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból