Vajon mi állhat a Tóth Janka és Szabó Franciska körüli, szinte tapintható feszültség háttérben? Az Exatlon Hungary újdonsült lelkiterapeutája, Virág András járt utána.

Tóth Janka őszinteségét kérdőjelezték meg

Szabó Franciska elmondta, hogy számára nem tűnik őszintének Tóth Janka gratulációja Kocsis Lilkó párbaj győzelméhez, hiszen Lilkó diadala a csapatból Jankához legközelebb álló Szendy Lilla kiesését eredményezte az Exatlon Hungary 3. szériájából.

Toth Janka Exatlon Hungary Bajnokok
Tóth Janka Szeretné Továbbra Is Jól Érezni Magát A Versenyben / Fotó: Tv2

Tóth Janka szerint Lilla már máshol járt fejben, és inkább hazavágyott. Szabó Franciska ezt másként látta, és szerinte Janka csak helyezkedik, hogy ne érezze magát kirekesztettként Lilla távozása után. Véleményét szokás szerint köntörfalazás nélkül megmondta Janka és Lilkó előtt.

Őszinte leszek a továbbiakban is, ahogyan eddig is mindig.

– reagált Janka.

Az őszinteségkártyák drámai kipakolását a villáért folyó küzdelmek sora követte. Palik László, az immár 740 futamot legyűrő játékosokat nagy hírrel lepte meg. A műsorkészítők ismét új tagokkal töltötték fel a csapatokat. A Kihívók és Bajnokok így 9-9 fővel vágtak neki a kényelmes dunyhákért és medencés villáért folytatott küzdelemnek.

A Bajnokok egyöntetűleg úgy érezték, hogy a feszültségoldást segítené, ha végre ki-ki a saját lakrészében, kényelmes körülmények közt alhatna, és ha a tábori hangulatot egy időre maguk mögött tudhatnák.

Teljes erőbedobással küzdöttek, az új tagokat is beleértve. A Bajnokok elszántsága meghozta a győzelmet, így Lencsés Luca többszörös magyar rögbibajnok és Újvári Izabella labdarúgó rögtön a villában kezdte meg Exatlon Hungary-pályafutását.

Klikkesedés az Exatlon Hungary Bajnok-lányai között

A futam másnapján a Bajnokok önjelölt lelkiterapeutájává felcsapó Virág András Tóth Janka mellé ült oda felmérni, hogy a feszültség oldódott-e valamelyest.

Virag Andras Toth Janka Exatlon Hungary Bajnokok Feszultseg A Bajnok Lanyok Kozott
Virág András És Tóth Janka Beszélgetése A Bajnok Lányok Közti Feszültségről / Fotó: Tv2

Janka elmondta, nem aludt jól, mert fájlalja a térdét, de erről inkább nem szeretne a többiek előtt beszélni. Lilkó és Lilla párbajára többek között azért is kerülhetett sor, mert Janka múlt héten kézsérülés miatt nem versenyezhetett, és Franci már a sérülés mögött is szándékos időzítést sejtett, így a vívó lány nem szeretné, ha mostani fájdalmai miatt szó érné a ház elejét az Exatlon Hungary 3. évada során.

Franci elég határozott és akaratos csajszi, de biztos vagyok benne, hogy ő sem úgy gondolja, amiket mond, hogy valakit így megfúrjon vagy gyengítsen

– próbálta nyugtatni András Jankát.

Janka szerint Szabó Franciska és Kocsis Lilkó között azonban olyan szoros kapcsolat alakult ki az elmúlt hetek során, olyan áthatolhatatlan burok, ami megakadályozza, hogy a Bajnokok női versenyzői között egység alakulhasson ki. Ez a kirekesztettség-érzés az, amit Lilla is érzett, és ezen megy most keresztül ő is.

Kapcsolódó cikk

Elmondta, hogy szeretné továbbra is jól érezni magát a versenyben, és nem akarja, hogy a konfliktus a teljesítményükre is befolyással legyen. Kérdés, hogy a csapathoz újonnan csatlakozó női energiák milyen hatással lesznek az erőviszonyokra, és hogyan befolyásolják majd a csapat szellemiségét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet