A Bajnokok hatan versenyeznek majd a Végjátékon a kilencből, ugyanis Somhegyi Krisztián lebetegedett, Ujvári Izabella térde lesérült, Szabó Franciska pedig továbbra is lábadozófélben van.

Szarka Ákos és Ujvári Izabella kapcsolata mélyülőben

A térdsérülés nem tátorította el Ujvári Izabellát a gyakorlástól, és Szarka Ákos segítségével tartottak erőnléti edzést. A fán húzódzkodva több rejtett bók is elcsattant a Bajnok lány részéről, ami meglehetősen zavarba hozta a csapat rangidős Ákosát. Iza Jankához és Lilkóhoz is őszintén fordult, és a saját fejlődése érdekében arra kérte őket, ne mindig kizárólag Farkas Zsófival, a Kihívók leggyengébben teljesítő játékosával küldjék versenybe.

Szarka Akos Ujvari Izabella Bajnokok Exatlon Hungary
Szarka Ákos És Ujvári Izabella Privát Edzésük Közben / Fotó: Tv2

A Végjáték előtti feszültségek szokásos kibeszélését Móricz Dani és Szabó Franciska sem akarták megúszni. Franci bevallotta Daninak, mennyire rosszul érintette, hogy gyógyulásában és tehetetlenségében Dani még a szurkolását is kritizálta – szerinte nem támogatta elég nagy elánnal csapattársait a pálya széléről. A Bajnok fiú beismerte, hogy valószínűleg csupán annyiról lehetett szó, hogy a futamok alatt ő inkább az akadályokra fókuszál, viszont Franciska támogatása sokat jelent neki, ezért számít rá a férfi párbajt megelőző legfontosabb Végjátékon is.

Kényes kérdések tisztázása a Kihívóknál

A Kihívóknál Buzás Dóri lépett mediátori szerepbe, és a pályán nyújtott teljesítményük átbeszélésére buzdította a fiúkat. Herceg-Kis Bálint, Wald Ákos és Kővári Viktor hálásnak bizonyultak, hogy Dóri keretbe foglalta az eseményeket és kimondatta velük, ami a szívüket nyomta. Kővári Viktor különös figyelmet kapott a lánytól, hiszen saját kitöréseiből kiindulva, tapasztalatból tudott Viktor felé fordulni, és azt javasolta számára, hogy az érzelmeket inkább próbálja meg nem elfojtani magában, mert hosszú távon így jár majd jobban. A Kihívók hosszúra nyúlt veszteség-sorozata után a játkosok végre karibi élményen töltődhettek fel.

Az Exatlon Hungary tabellájának sereghajtója egyelőre Farkas Zsófi, aki minden erejével azon van, hogy pontot szerezhessen végre. Csapattársai elismerték a két hete versenyben lévő játékos akaraterejét, de felhívták rá a figyelmét, a játékba vele egyszerre érkező Szente Grétit is hagynia kell érvényesülni, többet futni, hiszen Grétinek is kell a pályarutin.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet