Az Exatlon Hungary 53. heti Végjátékában Herczeg-Kis Bálint és Virág András álltak elsőként a rajthoz.

Virág András és Móricz Dániel is fejsérülést szenvedtek

Virág András és Herczeg-Kis Bálint futama során a Bajnokok karate világkupa-győztese súlyos fejsérülést szenvedett, vélhetőleg a pálya közepén lévő akadály alatt áthaladva nyílhatott ketté a koponya közepi rész.

Virag Andras Fejserules Exatlon Hungary Bajnokok
Virág András Vérző Fejsérüléssel Örül Győzelmének / Fotó: Tv2

A futamot Virág András a sérülése ellenére pontszerzéssel zárta, hiszen az ügyességi feladatnál előbb repítette helyükre a karikákat, mint Bálint. A kamerafelvételeken ekkor már jól kivehető volt, hogy fejsérülést szenvedett, hiszen a homlokán csorgott le a vér.

Bálint, a rossz ómen?

A Bajnokok országúti kerékpáros versenyzője, Móricz Dániel szintén Herczeg-Kis Bálinttal futott, amikor az akadálypálya ügyességi feladatánál, az utolsó szakaszon szintén a homloka fölött sérült meg.

Dani fejéből ömlött a vér, és őt is mentő szállította kórházba. A következő futamon Lencsés Luca a Kihívók Ferenc Vivienjével mérte össze erejét, és bár Luca szinte végig fölényesen vezetett, az ügyességi játéknál kíméletlen vereséget szenvedett Vivennel szemben, így továbbra sem hozott pontot a Bajnokoknak. Kilenc futammal később a Kihívók is elvesztettek egy értékes játékost. A Kocsis Lilkó ellen futó Szente Gréta ugyanúgy a fején sérült meg, a pálya ugyanazon szakaszám, mint Móricz Dániel. A Végjátékot erőteljes emberhátránnyal, de a Bajnokok nyerték 10-5-re. A női párbaj hetén így a Kihívók leggyengébb statisztikájú játékosa, Farkas Zsófi biztos párbajozó, ellenfelét pedig Bálintnak kell kijelölnie.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet