Alexis Sundman nem az a szelfizgetős fajta. Bár még csak 19 éves, és így az Instagram-generáció teljes jogú tagja, nem szerette, ha fotózgatták. Egészen addig, amíg ez nem lett a munkája szerves része. A modellkedésen kívül pedig fontos társadalmi ügyekért száll síkra.

“Régebben nagyon tartózkodó és félénk ember voltam. Utáltam fotózgatni magam, és mindig én voltam az, aki csendben üldögélt a sarokban” – mondja Alexis Sundman. Majd hozzáteszi: “Egyáltalán nem szerettem, ha rám irányult a figyelem.”

Ilyen előzmények után kész csoda, hogy most maga a nagy tekintélyű Vogue cikkez róla. Nos, úgy tűnik, sok víz le tud folyni a Dunán egyetlen év alatt is. Alexis Sundman a Chloé 2018-as ready-to-wear divatbemutatóján debütált, azóta pedig az Off-White-tal, a Rodarte-val és a Guccival is dolgozott már együtt. Határozottan reflektorfénybe került tehát. A Párizsi Divathét pedig nagyszerű ugródeszka lehet a számára.

Az oklahomai Edmondból származó lány érdeklődése a divat iránt akkor kezdődött, amikor elindult egy helyi modellversenyen.

És bár nem nyerte meg, jellegzetes megjelenése felkeltette a jelen lévő New York-i ügynökséges figyelmét. Szülei nyomására Sundman úgy döntött, szerencsét próbál a keleti parton.

Gucci Rodarte
Alexis Sundman A Gucci És A Rodarte Kreálmányaiban / Fotó: Yannis Vlamos; Marcus Tondo / Indigital.tv

A kezdeti nehézségek után, például amikor véletlenül a kifutó rossz oldalán ment végig, Alexis Sundman magára talált. A baki ellenére pályája nagyon ígéretesen indult. Elmondta, hogy nehezen birkózott meg azokkal a kihívásokkal, amivel a modellkedés jár. A folyamatos utazások, gyakori visszautasítások és a családtól és barátoktól való elszakítottság ellenére ma már optimista.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Néha van úgy, hogy egy divatmárka valami mást akar tőled, mint amit abban a pillanatban te éppen nyújtani tudsz, de ez így rendben van   [/perfectpullquote]

– mondja a fiatal lány. “Magabiztosnak kell maradnod, és soha nem szabad személyesnek venni” – teszi hozzá.

Alexis Sundman Fft Ss17 Instore 3 Bg
Alexis Sundman / Fotó: Kim Dawson Agency

Miközben Párizsban a különlegesebbnél különlegesebb kreációkba bújik, nem csak a modellkedés foglalkoztatja. Igyekszik felemelni a szavát a társadalmi igazságtalanságok ellen. Már iskolás évei alatt tagja volt a Young Democrats és a melegek és heterók szövetségének, a Gay-Straight Alliance-nek. Szabadidejében kampányokat folytat helyi politikai ügyekben. Lelkes támogatója a feketék elleni erőszak és a rendszerszintű rasszizmus ellen küzdő mozgalomnak, a Black Lives Matternek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.