Ez a legabszurdabb magyar rendőrségi fotó bűncselekményről?

Lezárta a Jászberényi Rendőrkapitányság egy bűncselekménysorozat aktáját, az “áldozatokról” kiterített fotókat is közöltek. 

A Pöttyös Túró Rudik sorozatgyilkosa

Vannak nagyon erős bűncselekményfotók, ez például pont ilyen. Nem Freddy Krueger-féle vérengzésre kell számítani, nem is arra, amikor elmagyarázta a rendőrség, mit kell és nem kell viselni tüntetéseken, de az abszurd jelző ezen esetre is ráhúzható. A Police.hu zárta le egy jászberényi bűncselekménysorozat aktáját, az “áldozatokról” is mellékeltek fotót, kiterítve, szúrta ki a 444.

rendorsegi foto buncselekmeny edesseg
Íme, a lefoglalt bizonyítékok a bűncselekmény helyszínén / Fotó: Police.hu

Mint írják, egy jászárokszállási lakos az egyik jászberényi áruházból, ahol dolgozott, 2020 februárjában rendszeresen eltulajdonított különböző édességeket.

rendorsegi foto buncselekmeny edesseg2
Íme, a lefoglalt bizonyítékok a bűncselekmény helyszínén / Fotó: Police.hu

Miután elfogyasztotta a nassolnivalót, a 22 éves férfi az üres csomagolást elrejtette az öltözőszekrényében, ahogyan azt minden sorozatgyilkos teszi: trófeákat gyűjtött. A biztonsági szolgálat munkatársa egy ellenőrzés során megtalálta az üzletből származó, kifizetetlen édességek csomagolását, majd értesítette a rendőrséget.

Megalapozott a gyanú

A rendőrök elfogták és előállították a jogsértőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, és lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

A jászberényi rendőrök elvégezték a szükséges nyomozást, és az iratokat továbbították az ügyészségre.

Már a rendőrség kérleli a lakosokat, hogy ne lopják el az Old Town Road utcatáblát

Lil Nas X Old Town Road slágere már több mint 261 millió megtekintésnél jár a YouTube videómegosztó oldalon. Ebből elég néhány rajongó, akik történetesen Massachusetts államban lévő Wellesley kisvárosban élnek. Ők azok, akik egyszerűen folyamatosan ellopják az Old Town Road utcatáblá t. Az amerikai zenész nem csoda, hogy ennyire közkedvelt, hiszen 2019-ben rekordokat döntöget a szóban forgó slágere.

A Police.hu-n már nem érhető el az ügyről szóló hír, annak ellenére, hogy a 444-nek azt a tájékoztatást adták, hogy igen. Cikkünk megjelenéséig továbbra is elérhetetlen a link. Mindenesetre cikkünk őrizni fogja a Pöttyös Túró Rudi-sorozatgyilkos bűncselekményeiről készült fotókat mint bizonyítékokat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból