Ez a tanárnő olyan édességeket horgol, hogy azonnal megéhezel a látványtól

Normalynn Ablao azért tanult meg húsz évvel ezelőtt kézimunkázni, mert nem engedhetett meg magának egy horgolt virágokkal díszített felsőt, így inkább elkészítette ő.

Gyönyörű, de nem finom

A horgolás kiválóan oldja a stresszt, és a végén még egy új takaród vagy sálad is lesz. Normalynn Ablao tanárnő és hobbihorgoló viszont egészen új szintre emelte, hogy mit lehet kihozni a fonálból egy horgolótűvel. A Bored Panda segítségével megmutatjuk, milyen finomságok kerülnek ki kezei közül, amellyekkel jótékonysági szervezeteket támogat. 

Olasz tésztaválogatás

Horgolt Etelek 1

Csokitorta

Horgolt Etelek 2

Paradicsomos húsgolyók spagettivel

Horgolt Etelek 3

Mignon- és cupcaketál

Horgolt Etelek 4

Szivárványtorta

Horgolt Etelek 5

Linzertorta

Horgolt Etelek 6

Millefeuille

Horgolt Etelek 7

Klasszikus csokis keksz

Horgolt Etelek 8

Eperfagyi vagy puncskrém

Horgolt Etelek 9

Tavaszi rákos tekercs 

Horgolt Etelek 10

A horgolás népszerű műfaj a közkedvelt ételeket „újragondolásához”: Alicja Kozlowska lengyel textilművész a globális fogyasztói társadalom kedvenc nassolnivalóit ábrázolja hasonló módszerrel.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk