Normalynn Ablao azért tanult meg húsz évvel ezelőtt kézimunkázni, mert nem engedhetett meg magának egy horgolt virágokkal díszített felsőt, így inkább elkészítette ő.

Gyönyörű, de nem finom

A horgolás kiválóan oldja a stresszt, és a végén még egy új takaród vagy sálad is lesz. Normalynn Ablao tanárnő és hobbihorgoló viszont egészen új szintre emelte, hogy mit lehet kihozni a fonálból egy horgolótűvel. A Bored Panda segítségével megmutatjuk, milyen finomságok kerülnek ki kezei közül, amellyekkel jótékonysági szervezeteket támogat. 

Olasz tésztaválogatás

Horgolt Etelek 1

Csokitorta

Horgolt Etelek 2

Paradicsomos húsgolyók spagettivel

Horgolt Etelek 3

Mignon- és cupcaketál

Horgolt Etelek 4

A légiutas-kísérők 9 olyan dologról beszéltek, amiket nem ajánlott viselni egy repülőn

Horgolt Etelek 5

Linzertorta

Horgolt Etelek 6

Millefeuille

Horgolt Etelek 7

Klasszikus csokis keksz

Horgolt Etelek 8

Eperfagyi vagy puncskrém

Horgolt Etelek 9

Tavaszi rákos tekercs 

Horgolt Etelek 10

A horgolás népszerű műfaj a közkedvelt ételeket „újragondolásához”: Alicja Kozlowska lengyel textilművész a globális fogyasztói társadalom kedvenc nassolnivalóit ábrázolja hasonló módszerrel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.