Ezekkel az étkészletes műkörmökkel kés és villa nélkül is bármit megehetsz

Egy moszkvai szépségszalon új szinte emelte a műköröm-építést. Egy egész készlet használható evőeszközt épít az erre vágyó vendégek körmeire.

Sokan hallunk mostanában arról, hogy szívószálak, kávé keverő pálcikák és egyéb plasztik cuccok hosszú évei után egyre több város és ország dönt amellett, hogy leszámol a műanyaggal.

A kaliforniai Malibu például június 1-jével betiltotta az összes egyszer használatos műanyagot, köztük a plasztik tányérokat, késeket, villákat és kanalakat.

Plastic Tableware Primary
Néhány Éven Belül Eltűnhetnek Az Egyszer Használatos Műanyag Evőeszközök / Fotó: Mental Floss / Istock

Ahogy több cikkünkben mi is megírtuk, az Európai Unió is bekeményítést tervez a műanyag használat csökkentése, illetve beszüntetése érdekében.

Az IKEA szintén bejelentette, hogy 2020-ig lecseréli a menzáján az összes műanyag evőeszközt.

Remélhetőleg tehát néhány éven belül eltűnnek a plasztik evőeszközök. Azok számára, akik nem akarnak ezüst étkészlettel a zsebükben közlekedni, egy moszkvai körömszalon, a Nail Sunny kitalálta a tutit. Az alábbi videóban láthatjátok, ahogy egy szerencsés (?) vendég ujjaira miniatűr kést, villát, kanalat varázsolnak. Sőt, fogpiszkáló is jár a készlethez!

https://www.instagram.com/p/Bjpn1TQnP6C/?utm_source=ig_embed

Hogy mennyire esztétikusak ezek a műkörmök, azt mindenkinek az egyéni ízlésére bízzuk. Az viszont biztos, hogy praktikus, mivel enni is lehet velük. Hisz’ mindig kéznél vannak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból