Követem Élet + Stílus Kiszivárgott, hogy beépített kamerájú tévékészüléket dobhat piacra a Facebook

Kiszivárgott, hogy beépített kamerájú tévékészüléket dobhat piacra a Facebook

Promóció

A streaming szolgáltatásokkal kompatibilis eszközt dobhat piacra idén ősszel a Facebook, írja a VarietyAz óriáscég szóvivője nem kommentálta a kiszivárgott információt.

Promóció

Ősszel kerülhet piacra a Facebook tévéje, mely a videochat funkció mellett a főbb streaming szolgáltatásokat is futtatja, derül ki a jelentésből. A beépített kamerával a készülék a közösségi oldal Portal szolgáltatását is kibővítené. Mindemellett pedig a legnagyobb on demand médiaszolgáltatások is böngészhetők rajta, mint a Netflix, az Amazon Prime, valamint a Hulu és a Disney kínálata. A cég nem kommentálta a hírt.

Megváltozott a Facebook kezdőoldala, a story funkciót újították meg

Még június közepén adtunk hírt arról, hogy nagy erőkkel finomítják a Facebook háza táját. Több újítás is várható 2019-ben. Ezt maga a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg jelentette be május elején az évente megrendezésre kerülő F8 fejlesztői konferencián. Mint mondta, “a jövő a privátszféra”.

Tavaly merült fel a gyanúja annak, hogy Mark Zuckerberg óriáscége saját tévékészüléket dob piacra. A forrás értesülései szerint a cég a főbb műsorszolgáltatók mellett a viszonteladókkal is tárgyalásokat folytat. Az akkori értesülések alapján a vállalatnak a tavaszi konferenciáján kellett volna hivatalosan bejelentenie az eszközt, azonban ez elmaradt. A mostani jelentés szerint viszont októberben már elkezdik árusítani az eszközt.

Facebook ikon / Fotó: Shutterstock

A Facebooknak egyébként nem ez az első próbálkozása a tech-piacon, hiszen már az Oculus Rift is az ő tulajdonukban van. Idén tavasszal indult el a Facebook Watch szolgáltatásuk is, ami kimondottan a videók böngészését hivatott egyszerűbbé tenni. Nem volna tehát meglepő, ha valóban a tévépiacra próbálnának meg betörni következőnek.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3