Követem Élet + Stílus Kiszivárgott, hogy beépített kamerájú tévékészüléket dobhat piacra a Facebook

Kiszivárgott, hogy beépített kamerájú tévékészüléket dobhat piacra a Facebook

Promóció

A streaming szolgáltatásokkal kompatibilis eszközt dobhat piacra idén ősszel a Facebook, írja a VarietyAz óriáscég szóvivője nem kommentálta a kiszivárgott információt.

Promóció
- Advertisement -

Ősszel kerülhet piacra a Facebook tévéje, mely a videochat funkció mellett a főbb streaming szolgáltatásokat is futtatja, derül ki a jelentésből. A beépített kamerával a készülék a közösségi oldal Portal szolgáltatását is kibővítené. Mindemellett pedig a legnagyobb on demand médiaszolgáltatások is böngészhetők rajta, mint a Netflix, az Amazon Prime, valamint a Hulu és a Disney kínálata. A cég nem kommentálta a hírt.

Megváltozott a Facebook kezdőoldala, a story funkciót újították meg

Még június közepén adtunk hírt arról, hogy nagy erőkkel finomítják a Facebook háza táját. Több újítás is várható 2019-ben. Ezt maga a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg jelentette be május elején az évente megrendezésre kerülő F8 fejlesztői konferencián. Mint mondta, “a jövő a privátszféra”.

Tavaly merült fel a gyanúja annak, hogy Mark Zuckerberg óriáscége saját tévékészüléket dob piacra. A forrás értesülései szerint a cég a főbb műsorszolgáltatók mellett a viszonteladókkal is tárgyalásokat folytat. Az akkori értesülések alapján a vállalatnak a tavaszi konferenciáján kellett volna hivatalosan bejelentenie az eszközt, azonban ez elmaradt. A mostani jelentés szerint viszont októberben már elkezdik árusítani az eszközt.

Facebook ikon / Fotó: Shutterstock

A Facebooknak egyébként nem ez az első próbálkozása a tech-piacon, hiszen már az Oculus Rift is az ő tulajdonukban van. Idén tavasszal indult el a Facebook Watch szolgáltatásuk is, ami kimondottan a videók böngészését hivatott egyszerűbbé tenni. Nem volna tehát meglepő, ha valóban a tévépiacra próbálnának meg betörni következőnek.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3