A kétgyermekes anyuka Fae Church megdöbbenve és megalázva érezte magát, miutám közölték vele, hogy nem szoptathatja három hónapos kisfiát egy múzeumban, mert "enni és inni tilos".

Fae Church három hónapos kisfiát szoptatta az Egyetemi Állattani Múzeumban október 15-én, szombaton, amikor a személyzet egyik tagja rászólt, hogy ez nincs rendben, mivel a múzeumban tilos az evés és az ivás, írja a DailyStar.

A kétgyermekes anyuka és családja nem sokkal zárás előtt beugrott a múzeumba, hogy gyorsan körülnézzen, és a múzeum felső emeletén voltak, amikor a háromhónapos baba sírni kezdett, és etetni kellett.
Az anyuka elhúzódott a múzeum egy elhagyatottabb pontjára, és elkezdett szoptatni. Néhány ember elment Fae mellett, de azt mondta, hogy nem figyeltek rá. Miután a baba befejezte az evést, Fae elkezdte büfiztetni a fiát, de észrevett egy női alkalmazottat, aki elsétált mellette, és állítása szerint “furcsa oldalpillantást vetett rá”.

Az anya viccelődve megjegyezte, hogy reméli, nem bánja, hogy ezt a sarkot nevezte ki szoptató-saroknak, mire kínos csend támadt, és az alkalmazott közölte, hogy tulajdonképpen de, ez nincs rendben, mivel a múzeumban tilos az evés és az ivás, és az anyának az emeleten lévő kávézóba kellett volna mennie. 

Tökéletesen megalázottnak éreztem magam, mint egy kislány az iskolában, csak amikor leszóltak, nem tudtam, mit mondjak.

Az Egyetemi Állattani Múzeum szóvivője erre reagálva azt mondta: „Az Állattani Múzeum összes munkatársa és önkéntese nevében csak szívből elnézést kérhetünk azért, ami Fae-vel történt, és amiatt, ahogyan érezte magát. A szoptatást minden nyilvános helyiségünkben megengedjük és szívesen fogadjuk.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet