Failoni Donatellát a Sors megkísértett egy véget nem érő kihívássorozattal.
Az Oszter Sándor özvegyeként is ismert zongoraművész tavaly novemberben kutyatámadás miatt került kórházba. A család kedvencje hirtelen megharapta, és Donatella keze súlyos sérüléseket szenvedett.
Az események során nem csupán a testét, de lelkét is próbára tette a tragédia. A művésznő, bár megpróbált visszatérni a mindennapi tevékenységekhez, a fájdalom mindig vele maradt.
“Minden nap zongorázom természetesen, de bizonyos darabokat már nem játszom, mert nem koncertezem. A kezem azóta is fáj, zongorázás közben is folyamatosan érzem” – vallotta be a Borsnak.
Az egyik legnehezebb pillanata azonban akkor jött el számára, amikor a tavaly év végi időszakban szürkehályogot diagnosztizáltak mindkét szemében. Bár az operációk sikeresen zajlottak, Donatella mégis azt vallja, hogy az első műtét utáni fájdalom vetekszik a szülés fájdalmával.

Kapcsolódó cikk

A művésznő azonban nem hagyta magát. Az eltökéltség és a küzdeni akarás az, ami végül felülkerekedett. “A szemem szerencsére meggyógyult, szemüveg nélkül tudok vezetni” – mondta örömmel.
De hova vezet ez az út most? Donatella visszavonultan él Oszter Sándor elvesztése óta. A nyugalmat keresi, és sokat főz, valamint segít a lányának. “Nyugalomban élek, ilyenkor már a balatoni nyaralóban szoktam lenni, de idén még megvártam a húsvétot” – árulta el a művésznő. Balatonrendesen találja meg a békét, ahol szeret a legtöbb időt tölteni. Csak késő ősszel tér vissza a városba.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet