Farkas Alexandra közösségi oldalán mesélt a korábbi drogfüggőségéről.

Farkas Alexandra azzal kapcsolatban mesélt a kábítószer-fogyasztásról, hogy véleménye szerint hogy alakult volna az élete, ha nem kap szerepet az Éjjel-Nappal Budapestben, írja24.hu.

Minden este tekertem egy cigit, mert azt gondoltam, az lelazít és egy nehéz nap után minden gondomat megszűntette.

“Sokáig kampányoltam azért a környezetem előtt, hogy ezt receptre írnám fel mindenkinek, ugyanis sokkal nyugodtabbá tesz, mint bármi” – idézte fel, hozzátéve, hogy bármit használt, ami csak elékerült. 

Óriási szerencsém volt, hogy bekerültem az Éjjel-Nappal Budapestbe, mert szerintem már nem élnék vagy prostituáltként dolgoznék valahol.

Bevallása szerint ő 14 évesen nyúlt először a szerekhez, de minden fiatalnak azt tanácsolja, hogy óvakodjon a drogoktól. “Az, hogy manapság minden zenei előadó füves cigivel a kezében játssza a jampit sem segít a helyzeten. Ne csináld! Nagyon komoly következményei lesznek a későbbiekben. Komoly mentális, érzelmi és testi tüneteid lesznek, amiket nem tudsz megmagyarázni.”

Hidd el nekem, végigmentem rajta. Sajnos volt pénzem megvenni a drágább kokain és füvet, volt hírnevem, hogy megszerezzek bármit, amit akartam. Sajnos meg is tettem

– tette hozzá. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet