Farkas Franciska fiatal kora ellenére már számos területen kipróbálta magát. Volt már modell, szobalány, felszolgáló, eladó, és jelnyelvi tolmács is. Ezúttal egy önálló est keretén belül lép fel, ahol Gorkij novellájának lapjai mögé bújik.

A húszas éveiben járó lányra nem lehet a tapasztalatlan jelzőt használni, hiszen már több területen is megmutatta hozzáértését. Újabban színésznőként lett elismert itthon: a Viktória – A zürichi expressz játékfilm után megcsillanthatta tehetségét az HBO saját gyártású sorozatában, az Aranyéletben is. Következő projektje, a Brazilok idén áprilisban kerül majd bemutatásra, és olyan nevek mellett láthatjuk, mint Dobó Kata, Gryllus Dorka vagy Schell Judit.

Franciska március 9-én egy felnőtteknek szóló mese-estre invitál bennünket, ahol Gorkij Makar Csudra című novelláját igyekszik bemutatni a nagyérdemű közönségnek. A színésznő kisgyermekkora óta szorosan kötődik ehhez a meséhez, időről időre újraolvassa, és mindig új ismeretekre tesz szert a novella által.

A darabot Soós Attila rendezte. Az előadást követően lehetőség nyílik egy kerekasztal-beszélgetésre a művészekkel, amelyet Karafiáth Orsolya moderál.

#facebook | #instagram | #blog

Időpont: 2017. 03. 09. – 19 óra

Helyszín: Harmadik Hely, Budapest

Címlapfotó: Farkas Franciska hivatalos blogja