A nézettségi adatok alapján ugyan az RTL Klub meredeken előzte meg február utolsó hetében a TV2-t, az Exatlon Hungary még mindig az előkelő 8. helyen áll a top 10-es listán.

Farkas Zsófi továbbra sem találja a helyét

Farkas Zsófi, az Exatlon Hungary kilencedik hetében csatlakozott a Dominikai Köztársaságban versengő Kihívók csapatához. Az azóta lefutott 14 versenyéből 13 során került ki vesztesként, így hivatalosan is ő a játék legrosszabbul teljesítő sportolója. Zsófi érkezéséig a műsorból már korábban távozó Balogh Ricsi volt a sereghajtó a maga 25%-os összteljesítményével, Farkas Zsófi viszont jóval alul marad, összesen 7%-kon áll jelen pillanatban.

Farkas Zsofi Exatlon Hungary Kihivok
Farkas Zsófi, Az Exatlon Hungary Kihívók Csapatának Játékosa Vereséget Vereségre Halmoz / Fotó: Tv2

A szerdai adás előzetesében láthatjuk, hogy Zsófi éppen a Bajnokok csapatából Lencsés Lucával verseng, miközben a pálya egyik elemével arcon csapja magát, és vérezni kezd az orra.

A megrendült lány rendkívül hiányolja a szeretteit, és elmondása szerint sokkal nehezebben viseli érzelmileg a távollét és a versenyek együttes terhelését, mint hitte volna.

A Kihívók szeretnének segíteni

A nézők többsége nem lepődne meg, ha a Kihívók csapatának többi tagja, taktikai megfontolásból úgy döntene, elveszítik a csütörtöki végjátékot. Női párbaj hete van ugyanis, és a fejlődést alig mutató Zsófit bármelyik kék lány hazaküldhetné, megkímélve ezzel a Kihívók további csapatkohézióját.

Kapcsolódó cikk

Buzás Dorottya Herczeg-Kis Bálint és Wald Ákos össze is dugták a fejüket, hogy átbeszéljék, hogyan támogathatnák méginkább Zsófit. Dóri szerint hagyniuk kellene kicsit kibontakozni az új csapattagot, és engedni, hogy maga válasszon ellenfelet a következő futamokon, hiszen ez volt az a taktika, ami Viviennél is sikert hozott.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet