Nézem Film Még nincs rendezője a Farkasembernek, amiben Ryan Gosling a...

Még nincs rendezője a Farkasembernek, amiben Ryan Gosling a főhős

Promóció

Hónapokkal azután, hogy a Universal stúdió új filmje, A láthatatlan ember bemutatásra került, a filmkészítők új alkotáson dolgoznak. A Farkasembernek egyelőre azonban még nincs rendezője. 

Nagy sikerű szörnyek

Promóció
- Advertisement -

Hónapokkal ezelőtt mutatták be A láthatatlan embert, amelyben Kate Moss kapta a főszerepet. A vásznon látható természetfölötti lényeknek akkora sikere volt, hogy a Universal stúdió hasonló alkotáson gondolkodik, amelyben a fő karaktert Ryan Gosling alakíthatja majd. 

Ryan Gosling játssza majd a Farkasember karakterét a készülő filmben / Fotó: Getty Images

Az utóbbi időben több rendezőkkel folytatott megbeszélés is megrendezésre került, melyek fő kérdése az volt, hogy ki üljön a kamera mögött a Farkasember forgatása során. Ugyan biztos információt ezt illetően sem a Universal, sem a CAA nem közölt, Cory Finley, a Bad Education rendezője igencsak esélyes a posztra. Legutóbbi HBO-n látható drámája pozitív visszajelzéseket kapott. 

Eredeti ötlet átértékelve

Egyelőre nincs arról biztos információ, hogy milyen koncepcióra épül majd az új Farkasember-film, de feltehetőleg az Éjjeli féreg lesz majd jó inspirációja a cselekménynek, valamint egy természetfeletti csavarra is számíthatunk. A jelen idejű cselekmény szintén fontos pontja lesz a készülő alkotásnak.

Ryan Goslingot az űrbe küldik – Főszerepet kapott a Project Hail Maryben

Az amerikai író új könyve, amelynek egyelőre nincs címe, csupán Project Hail Mary ként hivatkoznak rá, egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével – számolt be a . A regény 2021 tavaszán jelenik meg a Random House gondozásában. A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió.

Az új film összhangban van a stúdió szörnyeket felvonultató filmjeinek víziójával. A filmkészítők eredetileg egy közös univerzum egymáshoz kapcsolódó filmek láncolatát tervezték. A múmia után azonban átértékelték az eredeti ötletet. Lehetőséget adtak arra, hogy minden rendező és szövegíró a saját történetét alkothassa meg, más sztoriktól teljesen függetlenül is. A láthatatlan ember nagy sikernek örvendett, jelentős anyagi bevétellel kedvezett a készítőknek, a Farkasemberhez is hasonló reményeket fűz a stúdió. A film premierjének időpontja azonban szintén kérdéses a koronavírus okozta pandémia folytán, írja a Variety. 

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3