Hónapokkal azután, hogy a Universal stúdió új filmje, A láthatatlan ember bemutatásra került, a filmkészítők új alkotáson dolgoznak. A Farkasembernek egyelőre azonban még nincs rendezője. 

Nagy sikerű szörnyek

Hónapokkal ezelőtt mutatták be A láthatatlan embert, amelyben Kate Moss kapta a főszerepet. A vásznon látható természetfölötti lényeknek akkora sikere volt, hogy a Universal stúdió hasonló alkotáson gondolkodik, amelyben a fő karaktert Ryan Gosling alakíthatja majd. 

Ryan Gosling Farkasember E1590831920213
Ryan Gosling Játssza Majd A Farkasember Karakterét A Készülő Filmben / Fotó: Getty Images

Az utóbbi időben több rendezőkkel folytatott megbeszélés is megrendezésre került, melyek fő kérdése az volt, hogy ki üljön a kamera mögött a Farkasember forgatása során. Ugyan biztos információt ezt illetően sem a Universal, sem a CAA nem közölt, Cory Finley, a Bad Education rendezője igencsak esélyes a posztra. Legutóbbi HBO-n látható drámája pozitív visszajelzéseket kapott. 

Eredeti ötlet átértékelve

Egyelőre nincs arról biztos információ, hogy milyen koncepcióra épül majd az új Farkasember-film, de feltehetőleg az Éjjeli féreg lesz majd jó inspirációja a cselekménynek, valamint egy természetfeletti csavarra is számíthatunk. A jelen idejű cselekmény szintén fontos pontja lesz a készülő alkotásnak.

Ryan Goslingot az űrbe küldik – Főszerepet kapott a Project Hail Maryben

Az amerikai író új könyve, amelynek egyelőre nincs címe, csupán Project Hail Mary ként hivatkoznak rá, egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével – számolt be a . A regény 2021 tavaszán jelenik meg a Random House gondozásában. A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió.

Az új film összhangban van a stúdió szörnyeket felvonultató filmjeinek víziójával. A filmkészítők eredetileg egy közös univerzum egymáshoz kapcsolódó filmek láncolatát tervezték. A múmia után azonban átértékelték az eredeti ötletet. Lehetőséget adtak arra, hogy minden rendező és szövegíró a saját történetét alkothassa meg, más sztoriktól teljesen függetlenül is. A láthatatlan ember nagy sikernek örvendett, jelentős anyagi bevétellel kedvezett a készítőknek, a Farkasemberhez is hasonló reményeket fűz a stúdió. A film premierjének időpontja azonban szintén kérdéses a koronavírus okozta pandémia folytán, írja a Variety. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.