Még nincs rendezője a Farkasembernek, amiben Ryan Gosling a főhős

Hónapokkal azután, hogy a Universal stúdió új filmje, A láthatatlan ember bemutatásra került, a filmkészítők új alkotáson dolgoznak. A Farkasembernek egyelőre azonban még nincs rendezője. 

Nagy sikerű szörnyek

Hónapokkal ezelőtt mutatták be A láthatatlan embert, amelyben Kate Moss kapta a főszerepet. A vásznon látható természetfölötti lényeknek akkora sikere volt, hogy a Universal stúdió hasonló alkotáson gondolkodik, amelyben a fő karaktert Ryan Gosling alakíthatja majd. 

ryan gosling farkasember e1590831920213
Ryan Gosling játssza majd a Farkasember karakterét a készülő filmben / Fotó: Getty Images

Az utóbbi időben több rendezőkkel folytatott megbeszélés is megrendezésre került, melyek fő kérdése az volt, hogy ki üljön a kamera mögött a Farkasember forgatása során. Ugyan biztos információt ezt illetően sem a Universal, sem a CAA nem közölt, Cory Finley, a Bad Education rendezője igencsak esélyes a posztra. Legutóbbi HBO-n látható drámája pozitív visszajelzéseket kapott. 

Eredeti ötlet átértékelve

Egyelőre nincs arról biztos információ, hogy milyen koncepcióra épül majd az új Farkasember-film, de feltehetőleg az Éjjeli féreg lesz majd jó inspirációja a cselekménynek, valamint egy természetfeletti csavarra is számíthatunk. A jelen idejű cselekmény szintén fontos pontja lesz a készülő alkotásnak.

Ryan Goslingot az űrbe küldik – Főszerepet kapott a Project Hail Maryben

Az amerikai író új könyve, amelynek egyelőre nincs címe, csupán Project Hail Mary ként hivatkoznak rá, egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével – számolt be a . A regény 2021 tavaszán jelenik meg a Random House gondozásában. A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió.

Az új film összhangban van a stúdió szörnyeket felvonultató filmjeinek víziójával. A filmkészítők eredetileg egy közös univerzum egymáshoz kapcsolódó filmek láncolatát tervezték. A múmia után azonban átértékelték az eredeti ötletet. Lehetőséget adtak arra, hogy minden rendező és szövegíró a saját történetét alkothassa meg, más sztoriktól teljesen függetlenül is. A láthatatlan ember nagy sikernek örvendett, jelentős anyagi bevétellel kedvezett a készítőknek, a Farkasemberhez is hasonló reményeket fűz a stúdió. A film premierjének időpontja azonban szintén kérdéses a koronavírus okozta pandémia folytán, írja a Variety. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból