Még nincs rendezője a Farkasembernek, amiben Ryan Gosling a főhős

Hónapokkal azután, hogy a Universal stúdió új filmje, A láthatatlan ember bemutatásra került, a filmkészítők új alkotáson dolgoznak. A Farkasembernek egyelőre azonban még nincs rendezője. 

Nagy sikerű szörnyek

Hónapokkal ezelőtt mutatták be A láthatatlan embert, amelyben Kate Moss kapta a főszerepet. A vásznon látható természetfölötti lényeknek akkora sikere volt, hogy a Universal stúdió hasonló alkotáson gondolkodik, amelyben a fő karaktert Ryan Gosling alakíthatja majd. 

Ryan Gosling Farkasember E1590831920213
Ryan Gosling Játssza Majd A Farkasember Karakterét A Készülő Filmben / Fotó: Getty Images

Az utóbbi időben több rendezőkkel folytatott megbeszélés is megrendezésre került, melyek fő kérdése az volt, hogy ki üljön a kamera mögött a Farkasember forgatása során. Ugyan biztos információt ezt illetően sem a Universal, sem a CAA nem közölt, Cory Finley, a Bad Education rendezője igencsak esélyes a posztra. Legutóbbi HBO-n látható drámája pozitív visszajelzéseket kapott. 

Eredeti ötlet átértékelve

Egyelőre nincs arról biztos információ, hogy milyen koncepcióra épül majd az új Farkasember-film, de feltehetőleg az Éjjeli féreg lesz majd jó inspirációja a cselekménynek, valamint egy természetfeletti csavarra is számíthatunk. A jelen idejű cselekmény szintén fontos pontja lesz a készülő alkotásnak.

Ryan Goslingot az űrbe küldik – Főszerepet kapott a Project Hail Maryben

Az amerikai író új könyve, amelynek egyelőre nincs címe, csupán Project Hail Mary ként hivatkoznak rá, egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével – számolt be a . A regény 2021 tavaszán jelenik meg a Random House gondozásában. A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió.

Az új film összhangban van a stúdió szörnyeket felvonultató filmjeinek víziójával. A filmkészítők eredetileg egy közös univerzum egymáshoz kapcsolódó filmek láncolatát tervezték. A múmia után azonban átértékelték az eredeti ötletet. Lehetőséget adtak arra, hogy minden rendező és szövegíró a saját történetét alkothassa meg, más sztoriktól teljesen függetlenül is. A láthatatlan ember nagy sikernek örvendett, jelentős anyagi bevétellel kedvezett a készítőknek, a Farkasemberhez is hasonló reményeket fűz a stúdió. A film premierjének időpontja azonban szintén kérdéses a koronavírus okozta pandémia folytán, írja a Variety. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk