A brit DJ, Quentin Leo Cook, azaz Fatboy Slim Budapestre jön. Május végén az Akvárium Klubban koncertezik. Mutatjuk, mit érdemes tudni az eseményről.

Hirdetés

Már év elején beharangozták Fatboy Slim koncertjét, ami a fővárosban kerül megrendezésre. A fáradhatatlan zenész az elektronikus műfajt képviseli, bár nem zárkózik el az alternatív rocktól sem. Tehát, akik ebben lelik örömüket, mindenképpen érdemes részt venniük a koncerten. A zenész egyhamar valószínűleg nem tér vissza hazánkba.

Fatboy Slim, az elektronikus zene atyja / Fotó: Festicket

Az Akvárium Klub Facebook-oldalán kiírták, hogy elfogytak a helyek, de ez nem jelenti azt, hogy a szemfülesebbek ne tudnának jegyet váltani. Az egyes fórumokon még lehetőség van lefoglalni egy-egy jegyet, de érdemes sietni. A szervezők figyelembe vették, hogy óriási az érdeklődés, ezért személyesen is lehet majd beugrót venni a helyszínen.

Egész nyáron ingyenes koncertekkel a magyar könnyűzene legjavával az Akvárium Tavasz Terasz programsorozata

Immár harmadik alkalommal zenélnek egy szál gitárral az Akvárium lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén két külföldi fellépő is érkezik az Akváriumba: április 5-én pénteken a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute, április 17-én Laura Gibson amerikai énekes-dalszerző.

Akinek sikerült a jegyvétel, május 25-ről 26-ra virradóan búcsúzhat el a tavasztól egy hatalmas buli keretében. Az elektronikus zene szakértője, Fatboy Slim biztosan gondoskodik, hogy mindenki jól érezze magát, és hosszú időre feltöltődjön.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. április 25-től 26-ig

Helyszín: Akvárium Klub Official, Budapest

Jegyár: 6. 000 HUF-tól

Hirdetés