Fatboy Slim-koncerttel zárja a májust az Akvárium Klub

A brit DJ, Quentin Leo Cook, azaz Fatboy Slim Budapestre jön. Május végén az Akvárium Klubban koncertezik. Mutatjuk, mit érdemes tudni az eseményről.

Már év elején beharangozták Fatboy Slim koncertjét, ami a fővárosban kerül megrendezésre. A fáradhatatlan zenész az elektronikus műfajt képviseli, bár nem zárkózik el az alternatív rocktól sem. Tehát, akik ebben lelik örömüket, mindenképpen érdemes részt venniük a koncerten. A zenész egyhamar valószínűleg nem tér vissza hazánkba.

Fatboy Slim
Fatboy Slim, az elektronikus zene atyja / Fotó: Festicket

Az Akvárium Klub Facebook-oldalán kiírták, hogy elfogytak a helyek, de ez nem jelenti azt, hogy a szemfülesebbek ne tudnának jegyet váltani. Az egyes fórumokon még lehetőség van lefoglalni egy-egy jegyet, de érdemes sietni. A szervezők figyelembe vették, hogy óriási az érdeklődés, ezért személyesen is lehet majd beugrót venni a helyszínen.

Egész nyáron ingyenes koncertekkel a magyar könnyűzene legjavával az Akvárium Tavasz Terasz programsorozata

Immár harmadik alkalommal zenélnek egy szál gitárral az Akvárium lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén két külföldi fellépő is érkezik az Akváriumba: április 5-én pénteken a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute, április 17-én Laura Gibson amerikai énekes-dalszerző.

Akinek sikerült a jegyvétel, május 25-ről 26-ra virradóan búcsúzhat el a tavasztól egy hatalmas buli keretében. Az elektronikus zene szakértője, Fatboy Slim biztosan gondoskodik, hogy mindenki jól érezze magát, és hosszú időre feltöltődjön.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. április 25-től 26-ig

Helyszín: Akvárium Klub Official, Budapest

Jegyár: 6. 000 HUF-tól


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból