Egy egyetemista vádolta meg az 56 éves férfit azzal, hogy hat pár bugyit és melltartót lopott el tőle egy mosodában. A házkutatás után pedig azt közölte a helyi rendőrség, hogy évek óta nem foglaltak le ilyen sok – szám szerint 730 – női fehérneműt.

Elrejtette a fehérneműket a lákásán

A Japán déli részén található Beppu városának rendőrei azzal vádolnak egy férfit, hogy összesen 730 darab női fehérneműt lopott el nyilvános mosodákból – írja az Insider.

A hatóságokat először egy meg nem nevezett 21 éves egyetemista lány riasztotta, aki azzal vádolta az 56 éves Tetsuo Uratát, hogy augusztus 24-én egy mosodában hat pár alsóneműt lopott el tőle – közölte az Abema TV nevű helyi hírtelevízió.

A városi rendőrség tagjai még azon a héten becsöngetett a férfihez, akinek a lakásában nagyon sok bugyi és melltartó volt elrejtve – írja a Yahoo News japán kiadása.

Évek óta nem foglaltunk le ekkora mennyiségű bugyit

mondta az Abema TV-nek a Beppu városi rendőrkapitányság szóvivője. Az MSN Japan azt írja, a városi hatóságok további vizsgálatokat folytat az incidenssel kapcsolatban.

Japánban történnek ilyesmik

Az Insider több másik, közelmúltba történt, hasonló, és szintén nagy visszhangot kiváltó esetet elevenít fel Japánból.

Idén márciusban Takahiro Kubót, egy 30 éves villanyszerelőt azzal vádolták meg a hatóságok a délnyugati Szaga prefektúrában, hogy 424 darab alsóneműt és fürdőruhát lopott el tizenéves lányoktól. A férfit akkor kapták el, amikor egy szagai lakos lefilmezte, amint megpróbált ellopni egy ruhaszárítókötélen száradó fürdőruhát.

2019-ben a rendőrség letartóztatta az akkor 40 éves Toru Adacsit Óita prefektúrában azzal a gyanúval, hogy 10 darab női alsóneműt lopott el mosodából – számolt be a Japan Today helyi híroldal. Nála a rendőrség több mint 1100 darab, futonládákban tárolt női alsóneműt talált a házkutatáskor.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet