2023 nyara szokatlanul meleg volt. Ilyenkor vannak napok, amikor nincs kedvünk kimenni sem, és nem tehetünk mást, mint hogy bekapcsoljuk a légkondit.

A Bright Side jóvoltából íme néhány tipp, hogyan válasszuk ki a megfelelő fehérneműt, amely kényelmesebbé teszi a meleget.

Viselj rövidnadrágot, hogy megakadályozd a combok kidörzsölését

Fehernemu.tippek.szabalyok.5
Az interneten számos lehetőséget találhatsz bármilyen ízléshez és pénztárcához. Ezek a rövidnadrágok tiszta pamutból készülhetnek, és nagyon könnyűek a bőrön. Kényelmes viselet hosszú ruhák alatt.

Válassz világos színű fehérneműt

Fehernemu.tippek.szabalyok
Meleg időben jobb a világos fehérnemű. A fehér visszaveri a fényt, míg a sötétebb árnyalatok elnyelik. A napsugarak áthatolnak a laza szöveten, így a világos fehérnemű hűvösebb lesz.
Ezenkívül, ha teheted, válassz pamut fazonokat. Egy olyan öltözékhez, mint Margot Robbie-é, jobb, ha világos fehérneműt viselünk, mert a ruha jól illeszkedik a csípőhöz. Ettől felmelegedhet, a sötét fehérnemű pedig ront a helyzeten.

Nem kell fehérneműt hordanod, ha nem akarsz

Fehernemu.tippek.szabalyok.2
A fehérnemű kényelmes és higiénikus. De ha hosszú szoknyát viselsz, akkor egyáltalán nem kell fehérneműt viselned.
Ha azonban szűk ruhát, például farmert viselsz, gyakrabban kell fehérneműt cserélned. Néha akár naponta többször is. A nőgyógyászok ezt azzal magyarázzák, hogy az ilyen ruhákban jobban izzadsz, amitől nedves lesz a fehérnemű, ezért érdemes lecserélni.

Vigyél fel dezodort, és ne csak a hónaljakra

Fehernemu.tippek.szabalyok.3
Ha a melltartód bemélyed és dörzsölődik, a legegyszerűbb, ha kidobod és veszel egy újat. De előtte megpróbálhatod kijavítani a problémát. Először is, vizes testen soha ne hordj melltartót, mert a nedvesség megerősítheti a súrlódást.
Annak elkerülése érdekében, hogy a melltartó bemélyedjen a bőrbe, nemcsak a karod alatt használhatsz dezodort, hanem olyan helyeken is, ahol a melltartó hozzádér, például a csatt közelében vagy a pántokon. Használhatsz dezodort arra is, hogy megakadályozza a lábak dörzsölődését a combodon.

A pánt nélküli melltartó remek választás

Fehernemu.tippek.szabalyok.4
Nyáron gyakran nyitott, vékony pántos ruhát viselünk. Ha nem érzed jól magad melltartó nélkül, a pánt nélküli melltartó tökéletes választás. Kellő tartást biztosít, de még mindig lehetővé teszi nyitott felsők viselését.
Nagyobb melleknél ez a fajta melltartó is megfelel. Csak válassz olyan opciókat, amelyek több kapoccsal rendelkeznek, és szorosan illeszkednek a testhez.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.