Az amerikai kislányt március 22-én találták holtan, a hajában hatalmas mennyiségű tetűt találtak, és ez okozta a halálát is.

Gyilkossággal vádolják a kislány anyját, Sandra Krajkovicsot és nagymamáját, Elizabeth Krajkovicsot, mivel az üzenetváltásaikból kiderült, tudták, hogy a tetűfertőzésben szenvedő gyermeknek orvosi segítségre volt szüksége, írjaDailyStar.

A vizsgálat kimutatta, hogy a lány halálát a tetvekkel kapcsolatba hozható vérszegénység és alultápláltság okozta. Az elhunyt gyermek testvére azt mondta a rendőrségnek, hogy anyjuk szájvízzel próbálta kezelni a tetveket.

Sandra elmondása szerint a kislány március 15-e óta volt beteg, olyan tünetekkel, mint a láz, a fejfájás, a légzési nehézség, a torokfájás és az egyensúlytartási nehézségek. Az anyuka telefonján talált üzenetek szerint a nő tudta, hogy a gyereknek orvosra van szüksége, sőt, egy barátja azt tanácsolta neki, vigye kórházba, de elutasította. 

A nagymama is tisztában volt a helyzet súlyosságával, így mindkettejüket letartóztatták. Kezdetben a 11 éves kislány és 13 éves testvérével való bánásmód miatt elkövetett bűncselekmény miatt emeltek vádat, ugyanis a másik gyerek is súlyos tetűfertőzésben szenvedett. Az anyuka elismerte, hogy gondatlansága okozta a kislány halálát.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet