Egy nő nagyon nehéz helyzetben találta magát, ugyanis a főnöke meg van róla győződve, hogy az ő hibája, hogy meghalt a kutyája.

Az egyik kutya megölte a másikat, a gazdi pedig az alkalmazottját hibáztatja

A Mirror cikkezett a nő történetéről, aki attól tart, ki fogják rúgni a munkahelyéről, mert a főnöke szerint szerepe volt a kutyájának haláláért. A főnök két – egy nagy- és egy kistestű – kutya tulajdonosa volt. A nagyobb állat hajlamos volt az agresszióra, a főnök már többször panaszkodott arra, hogy nem tud kutyasétáltatókat felfogadni, mert a kutya támad, és egyszer a lánya hörcsögét is széttépte.

A Redditre névtelenül posztoló nő elmondása alapján a főnök egy vészhelyzet miatt kereste őt telefonon, de nem tudta felvenni, ezért a főnök kénytelen volt személyesen bemenni a munkahelyre, ezzel magára hagyva a kutyákat. Sajnos, amíg távol volt, a nagyobbik kutya megölte a kisebbet. A főnök pedig úgy gondolja, az alkalmazott hibája az egész, hiszen ha az felvette volna a telefont, mindkét kutya életben lenne.
A nő próbálta megbeszélni az esetet főnökével, de az nem volt hajlandó megérteni, és azóta szemétkedik vele és panaszkodik róla a többi munkatársnak, illetve többször jelezte, hogy még mindig őt hibáztatja a történtekért.
A kommentelők próbálták megerősíteni a nőt, hogy nem az ő hibája az, hogy a főnöke felelőtlen gazdi, és forduljon a HR-hez, mivel ez a viselkedés egyáltalán nem elfogadható.

Gregor Bernadett autóval indul kutyát sétáltatni

Próbálta persze szépíteni a dolgot Gregor Bernadett. Gregor Bernadett: Lusta gazdi vagyok A színésznő a LifeTV reggeli műsorának vendége volt, ahol többek között háziállatairól is

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet