Az OnlyFans egyik modellje, aki istennőnek nevezi magát, azt állította, hogy külseje és viselkedése megfélemlíti a férfiakat.

Leheletnyi felfrissülés

A Depresscious névre keresztelt erotikus sztár otthagyta az alkalmazott növénytudománnyal foglalkozó kertészi állását, amikor krónikus betegsége megnehezítette a folytatást – közölte a Daily Star.

Az OnlyFans platformon lévő felnőtt-tartalmú profilját pedig gyorsan teljes munkaidős állásba helyezte, ami lehetővé tette számára, hogy bevételre tegyen szert, miközben továbbra is szem előtt tartotta egészségét. A nő azonban másképp csinálja a dolgokat, mint a legtöbb meztelen modell.
Felhagyott-Munkajaval-Only-Fans-Modellnek-Allt-Megremulnek-Ferfiak
/ Fotó: Depresscious Hivatalos Onlyfans-Oldala.
Depresscious-ről azt gondolják, hogy egy leheletnyi felfrissülés a felnőtt iparban, miközben egy-egy erotikus fotójával küzd a szexmunkások és a pornó megbélyegzése ellen. Bár néhány nő negatívan viselkedik vele szemben, láthatóan a férfiak a nagyobb bűnösök.

Kivívja a férfiak tiszteletét

A Daily Starral folytatott exkluzív beszélgetésben Depresscious elmondta, hogy sokkal több férfi jelzi, hogy megfélemlíti őket, de az az igazság, hogy nem igazán figyel rá. “A nők, akik nem ismerik egymást, általában a mélyen gyökerező, belső nőgyűlölet miatt érzik fenyegetve egymást” – mutatott rá az okra.

Kapcsolódó cikk

A legtöbb nő patriarchális társadalmi programozással nő fel. Arra vagyunk szocializálva, hogy más nőket a férfiak figyelméért folytatott versengésnek, az összehasonlítást az önértékelés eszközének tekintsük és sok más hasonló fogalomnak, amelyeknek egy közös témája van: érvényesítés/önértékelés a férfi jóváhagyásával

– írta és hozzátette, nem akar táplálkozni azokkal a negatív társadalmi ideálokkal, amelyeket egyes nők állandósítanak. Depressicous büszke arra, hogy etikus alkotó.

Etikus alkotás

Azt mondta: „Etikus alkotónak tartom magam, mert igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy ne állandósítsam/kikényszerítsem a tartalommal a pornóipar vagy a társadalom által létrehozott káros félretájékoztatást vagy normákat.” Szerinte néhány alkotó és sok pornógyártó szándékosan olyan gyakorlatokat folytat, mint a kiskorúak „legális” szexualizálása vagy a kiskorúakkal való kapcsolatok fetisizálása.
Annak ellenére, hogy sokan azt gondolják, hogy a meztelenül pózolás megalázó lehet, Depresscious szeret meztelenül lenni. Olyannyira, hogy egy szakács örömérzetéhez hasonlította az egészet, amikor az emberek fizetnek azért, hogy megegyék az ételeit.
“A meztelenség ugyanis lényegtelen, hacsak nem értékeled le az embereket erkölcsi/vallási meggyőződésed alapján. Mások személyes meggyőződése nem a sajátomat tükrözi” – magyarázta.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet