Egy túlmelegedett vibrátorhoz riasztották a belga tűzoltókat. A lakás tulajdonosa próbálta letagadni, hogy valaha látta volna a tárgyat.

Egy belgiumi lakásban égett szag terjengett, és miután a lakó nem tudta beazonosítani, mi a szag forrása, kihívta a tűzoltókat, írja24.hu.

A kiérkező tisztek egy speciális hőkamera segítségével találták meg a probléma forrását: egy vibrátor melegedett túl, és kezdett el olvadni. Önmagában a vibrátor nem adott volna nagy okot az aggodalomra, mivel szilikonból készült, így csak olvad, ha túlmelegszik, de a tárgy egy fadobozban volt, ami viszont már lángra lobbanhatott volna.

A nő nagyon zavarba jött, mikor megtalálták a szexjátékot, és azt állította, hogy soha nem látta még azt, és nem tudja, hogy került oda. 

Az egyik tűzoltó érdekesnek találta, hogy az eszköz nem volt töltőre dugva, így nem tudják pontosan, mi okozhatta a túlmelegedést, de valószínűleg az akkumulátor kaphatott rövidzárlatot.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.