Részvétnyilvánító kártyával mondott fel a munkahelyén

Egy nő részvétnyilvánító kártyát adott át a főnökének felmondólevél gyanánt. Reménykedett benne, hogy a kreatív felmondással megússza a felmondási időt, de sajnos erre nem került sor.

Kifejezte részvétét, amiért a cég elveszíti őt

A nő Redditen osztotta meg a vagány felmondási technikáját, amiről aztán a 24.hu is írt. A bejegyzésben azt írta, nagyon rosszul bántak vele a munkahelyén, és végre kapott egy állásajánlatot, ahol többet fizetnek neki, saját furgont kap és fedezik a taníttatását is, úgyhogy alig várja, hogy felmondhasson, és meg is adja a módját.

Egy „Sajnálom a veszteséged” feliratú üdvözlőkártyát adott át a főnökének, aminek belsejébe azt írta, „Én vagyok az, két hét múlva elmegyek innen – Amber”.

A felmondási technika nem vált be teljesen

Hirdetések
A hozzászólóknak nagyon tetszett a nő posztja, többen gratuláltak az új állásához és dicsérték a felmondási technikáját. A főnöke azonban nem volt annyira elragadtatva, a posztoló későbbi kommentje szerint hangosan felolvasta, grimaszolt, majd annyit mondott, „OK”.

You ever worked for a company that just treated you like shit? I recieved a job offer today for a dollar more than I asked for, my own van, and they'll sponsor me for school. I can't wait to give this to my boss tomorrow.

Welcome to /r/electricians Reddit's International Electrical Worker Community aka The Great Reddit Council of Electricians Talk shop, show off pictures of your work, get general help, and ask code related questions. Help your fellow Redditors crack the electrical code.

A nő elmondása szerint abban reménykedett, hogy a kártya hatására a főnök azonnal hazaküldi, és nem kell letöltenie a felmondási idejét sem, de úgy tűnik, sajnos ez nem sikerült. A főnök még azt sem kérdezte meg, miért mondott fel.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet