Ferenczi Kamilláról volt barátja készített titokban szexvideót, és a felvételeket bosszúból eljuttatta barátainak és családtagjainak.

Ferenczi Kamilla, aki az X-faktornak köszönheti az ismertséget, a Fókusznak nyilatkozott a szexvideóról, amit a Bors szemlézett.

Igen, én vagyok rajta azon a videón, amit mindenki küldözget nekem, a családomnak, a barátaimnak. A videóban olyan dolgot csináltam, amit minden lány csinál. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik

– szögezte le az énekesnő, majd elárulta, a felvételt 2017 környékén készítette a volt barátja, de ő maga nem emlékszik rá, csak másnap szembesült vele.

Először megpróbálta titokban tartani a videót, és remélte, nem lesz nagy visszhangja, de miután egyre szélesebb körben elterjedt, úgy döntött, inkább kiáll a nyilvánosság elé.

Végül a rendőrséget is bevonták a bosszúpornó-ügybe, miután egyértelművé vált, nem csak néhányan láthatták a korhatáros felvételt, hanem különböző csoportokba bekerülve sokkal többen, mint azt személyesen kontrollálhatnák.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet