Nagy meglepetés érte a nőt, aki visszanézte a férje által, közös nyaralásukon készített felvételt. A feleség végig azt hitte, ő a videó főszereplője, de kiderült, valójában a háttérben bikiniben fürdőző nő volt a középpontban.

A feleség hiába próbálta mentegetni a férjét

Többmilliós megtekintést ért el a TikTokra is megosztott videó, ami egy floridai strandon készült, írta a 24.hu. A felvételen látható nő amint észrevette, hogy férje videózik, közelebb lépett, és pózolt is, hogy jobban is látszódjon.

Azután kínos felfedezésben volt része, amikor visszanézte a videót. Úgy tűnik, a férj valójában nem is rá koncentrált a felvétel készítésekor, hanem inkább a háttérben látható, bikinis nőre. Erre utal legalábbis az, hogy amint felesége kisétál a képből, a férfi gyorsan visszafordította a telefont a fürdőző felé.

TikTok

No Description

A hozzászólók azonnal a feleség pártját fogták, elítélve a férj viselkedését. A nő próbált férje védelmére kelni, és azt állította, az egész csak a véletlen műve, a videót pedig csak viccből osztotta meg. A kommentelők azonban nem tűntek meggyőzöttnek, főleg a felvétel vége miatt.

Megtudta, mennyire pontozta férje a házasságuk előtt, nem volt elragadtatva

A férj azzal védekezik, hogy nagyon fiatal volt és lazának akart tűnni.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet