Sophie Turner és Joe Jones Las Vegasban házasodtak össze a Billboard Music Awards zenei díjátadót követően.

Ami Vegasban történik, az felkerül az Instagramra – mondhatnánk. És igen, az eseményről készült videót Diplo, amerikai DJ osztotta közösségi oldalán! Sophie Turner és Joe Jonas örök hűséget fogadtak május 1-jén a bűnös városba, tudatta a világgal a Popsugar. A pár a Billboard Music Award zenei rendezvényre voltak hivatalosak Las Vegasban.

Joe Jonas Sophie Turner Összaházasodtak
Sophie Turner És Joe Jonas / Fotó: Popsugar

Joe Jonas, a Jonas Brothers együttes tagja, és Sophie Turner a Trónok harca sztárja még 2017-ben jegyezték el egymást, egy évig tartó ismerkedés után.

A Trónok harca szereplői nehéz feladatot kaptak az új évad bemutatója előtt

Emilia Clarke-nak már-már kiejthetetlen nevet adtak az alkotók. A Daenerys Targaryen valóban nem a legkönnyebben kimondható név, betűzni meg talán még nehezebb. Ennek ellenére az LA Times műsorvezetője, Meredith Blake megkérte a szereplőket, próbálják meg lebetűzni a nevet. Érdekes változatok születtek. Egyesek az első és második betűn kívül nem jutottak tovább, de legalább próbálkoztak.

Állítólag egy nyári esküvőt terveztek Európába és vélhetőleg ott is sor kerül majd egy ünneplésre. Szívesen megnéznénk Maisie Williams-t, mint koszorúslányt, aki a Trónok harcában Sophie Turner, azaz Sansa Stark húgát alakítja.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet