Összeállíthatjuk az álomfesztiválunkat a Spotify hallgatási szokásaink alapján

A fesztiválszezon közeledtével megjelent egy új honlap, ami a Spotify-felhasználónk segítségével összeállítja, hogyan nézne ki a saját fesztiválunk, írja az NME.

A Festify a Spotify-felhasználónk adatait használva kreál egy szimulált zenei fesztivál line-upot a leghallgatottabb előadóinkból. Az oldal együttműködése a zene-streaming szolgáltatóval egyelőre nincs megerősítve.

Így határozza meg fiatalkorunk a zenei ízlésünket / ContextUs

Seth Stephens-Davidowitz adatelemzéssel foglalkozó közgazdász a New York Timesban írt arról, hogyan befolyásolja az életkorunk azt, hogy milyen zenét hallgatunk. A zeneipar és zenehallgatási szokásaink átalakulása miatt mostmár nem azt mérik legfőképp, hányan vesznek meg egy adott lemezt, hanem, hogy a lemezről mely dalokat hallgatják a leggyakrabban.


Csupán be kell jelentkezni a honlapon, és pillanatokon belül megtudhatjuk, kik adnának elő a személyes fesztiválunkon.

festify spotify álomfesztivál fesztivál
A Festify a Spotify-felhasználónk adatait használva kreál egy szimulált zenei fesztivál line-upot a leghallgatottabb előadóinkból. / Fotó: DCU

Az oldal megkérdezi, milyen intervallumot vizsgáljon, és kész is.

No Title

No Description

A Festify segítségével megtudhatjuk, hogy nézne ki a fesztivál az elmúlt hónap, fél év vagy minden idők Spotify-tevékenységeink alapján.

Hogy nézne ki a te álomfesztiválod? ezen a linken kiderítheted!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból