Film készül a Barbie babáról – eláruljuk, ki játssza!

Először készül élőszereplős film Barbie-ról, a világsztár játékbabáról, főszerepét Margot Robbie játssza, aki a mozi producere is lesz – írta a BBC hírportálja.

Az Öngyilkos osztag és az Én, Tonya sztárja közleményében azt írta, az “önbizalmát, a kíváncsiságát és a kommunikációját” is erősítette a Barbie-val való játék.

Így fog kinézni Margot Robbie Tarantino új filmjében

Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja. Tate Charles Manson brutális gyilkosságának áldozatául esett 1969-ben. Az eset megrázta Hollywoodot és a világot. Margot Robbie korábban lelkesen beszélt arról az Indiewire-nek, hogy mennyire odavan a Ponyvaregény rendezőjéért: Az Én, Tonya színésznője nemrég posztolta az első fotót a forgatásról.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagy megtiszteltetés, hogy eljátszhatom Barbie-t és hiszek abban, hogy óriásai pozitív hatása lesz a gyerekekre[/perfectpullquote]

– írta az ausztrál színésznő.

A 28 éves filmsztár a Warner Brosszal és a Mattellel, a játékbaba kitalálójával készíti a filmet, amelynek nincs még se címe, se rendezője és a bemutatás dátumát sem tudni.

Letartóztatták Amy Schumert és Emily Ratajkowskit

Az Egyesült Államokban elég nagy balhé van most Brett Kavanaugh személye kerül, akit a Legfelsőbb Bíróság egyik tagjának jelöltek, közben viszont több nő is megvádolta szexuális zaklatással – írja a . Fél nyolckor a Loftban kezdődött az Amy Schumer: A deréktetovált lány bemutatója.

A Barbie-film főszerepére eredetileg Amy Schumer komikát választották, de 2017-ben távozott a produkcióból. Később Anne Hathaway neve is felmerült.

181211182532 margot robbie mary queen of scots CNN
Margot Robbie játssza Barbie szerepét / fotó: CNN

A Mattel első Barbie-ját 1959-ben mutatták be a New York-i játékvásáron. A valószínűtlenül karcsú fiatal lány figurája később számos tévés és mozis animációban, többek közt a Toy story: Játékháborúban is szerepelt.

1959 First EVER Barbie Commercial High Quaility HQ!

This is the first Barbie commercial that first aired during Mickey Mouse Club! This is higher quaility then our old upload we did last year, enjoy. 🙂 Ruth H…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból