Az emberek szexelnek. A filmekben meg eljátsszák. De nem lenne sokkal izgalmasabb, ha a színészek ténylegesen szexelnének a filmekben, nem csak imitálnák?

Akik nem játsszák meg

A legtöbb moziban kétségkívül kívülről nagyon jól mutató, de egyáltalán nem valósághű erotikus jeleneteket láthatunk. Ám azért van néhány rendező, akik gondoltak a kíváncsi nézőkre is, és éppen ezért 100%-ban valódi akcióval operálnak.

Pola X Film
Guillaume Depardieu És Yekaterina Golubeva A Pola X Című Filmben / Fotó: Canal+, France 2 Cinéma

Teljesen más hatása van azoknak a filmeknek, amelyekről tudjuk, hogy bizonyos jelenetekben nem csak színészkednek a szereplők. Az alábbiakban ilyen filmeket válogattunk.

Szerelem

‘Love’ – A Film by Gaspar Noé (Trailer)

‘Love’ – A Film by Gaspar Noé (Trailer) Love 3D by Gaspar Noé’s Official Trailer (2015) HD Love Official Trailer 2015 Gaspar Noé Full Movie

A 2015-ben bemutatott film tele van valódi szexjelenetekkel, többek között hármas- és orgiajelenetekkel. Gaspar Noé alkotása egy pár megromlott kapcsolatát mutatja be, részben a múltban játszódó történések segítségével. Érdekesség: a rendező még tesztelte is a színészeket, hogy kémiailag mennyire passzolnak össze, hiszen rengeteg felnőttjelenetet kell eljátszaniuk a filmvásznon. Másik érdekesség: a filmet Cannes-ban mutatták be.

Románc

Romance (1999) Trailer

Catherine Breillat’s movie “Romance” (1999) trailer

Az 1999-ben készült művészmozi egy olyan asszonyról szól, akinek barátja valamiért nem fekszik le vele, így kénytelen máshol keresni az örömöket. Mindezeket valódi szexjelenetekben láthatjuk. Az Egyesült Államokban forgalomba hozott kópiát alapos vágás után is csak 18 éven felüliek nézhették meg, úgyhogy nem lesz egyszerű hozzájutni az eredeti verzióhoz.

Caligula

Caligula (1979) ORIGINAL TRAILER

The original trailer of Caligula directed by Tinto Brass & Bob Guccione and starring Malcolm McDowell, Peter O’Toole, Helen Mirren and John Gielgud.

Az 1979-es Caligulával kapcsolatban megoszlanak a vélemények, hogy pornófilmnek minősül-e – annak ellenére, hogy olyan hiteles, A-listás sztárok szerepelnek benne, mint Peter O’Toole és Helen Mirren. A film producere a Penthouse Magazine volt, és a magazin modelljei által előadott kendőzetlen jeleneteket utólag, a rendező legnagyobb bosszúságára vágták a filmbe.

9 dal

9 Songs (2004) – Official Trailer

For more movies, trivia and information, visit our extensive catalogue of classic movies at https://www.movietrailerworld.co.uk/ MovieTrailerWorld, where we …

Ha igazi szexjelenetekre vagy kíváncsi némi indie-s felhanggal, akkor a 2004-es alkotás, a 9 dal a te filmed. A történet egy olyan párról szól, akik folyamatosan Franz Ferdinand– és The Dandy Warhols-koncertekre járnak, és közben rengetegszer lesznek egymáséi.

Idióták

The Idiots Official Trailer!

A seemingly anti-bourgeois group of adults spend their time seeking their “inner idiot” to release their inhibitions. They do so by behaving in public as if …

Lars von Trier nevéhez gyakran fűződnek olyan filmek, amelyekben valódi szexjelenetek láthatóak. Az első ezek közül az 1998-ban készült dramedy, amely egy baráti közösségről szól, akik elengedik a gátlásaikat és orgiákat szerveznek. Bár a legtöbb érzéki jelenetet csak eljátsszák a szereplők, azért egy pornós dublőrrel készült jelenetben valódi szexet láthatunk.

Portyán

Cruising (1980) Official Trailer #1 – Al Pacino Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FA…

Az 1980-ban készült thrillerben Al Pacino rendőrt alakít, aki egy homoszexuálisokra specializálódott sorozatgyilkost üldöz. Az eredeti változatban több meleg aktus is látható volt, nagy részét kivágták, és így is csak 18 éven felülieknek szóló besorolást kapott. A bemutató után nagy port vert fel a film a meleg aktivisták között, akik úgy érezték, megbélyegezték őket.

Intimitás

Intimacy Trailer

Mark Rylance, Kerry Fox, Movie,

A 2001-ben bemutatott brit film egy férfi történetét mondja el, aki beleszeret alkalmi szeretőjébe. A nő viszont férjnél van és esze ágában sincs elhagyni a férjét – ez volt a szpoiler. Ritkaság, hogy egy, a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb film díját elnyerő mainstream alkotásban valódi szexjeleneteket mutassanak.

Ne nézz vissza!

Don’t Look Now (1973) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Check out the official Don’t Look Now (1973) Trailer starring Donald Sutherland! Let us know what you think in the comments below. ► Watch on FandangoNOW: ht…

Az 1973-as Ne nézz vissza! egy igazi gyöngyszem, amelyben Julie Christie és Donald Sutherland abszolút természetesen és nagyon élethű módon szerelmeskednek. A jelenet elég sok vitát váltott ki, ugyanis Sutherland orális szexben részesítette partnernőjét, és ki tudja, hogy talán mégsem csak eljátszották. Mindenki csak találgatott, és az igazság sosem derült ki. Ami a Ne nézz vissza! forgatásán történt, az a Ne nézz vissza! forgatásán is maradt.

Érzékek birodalma

In the Realm of the Senses Trailer

self made trailer for the Realm of the Senses by Nagisa Oshima

A film Sada Abe gésa történetét meséli el, aki arról vált híressé, hogy megölte a szeretőjét, majd levágta a péniszét és a heréit. A filmben eredetileg olyan kemény jelenetek szerepeltek, hogy az Egyesült Államokban nem is engedték bemutatni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon nehéz volt színészeket találni. Előre sejtettem, hogy a kamerák előtti szexjelenetek sokak számára elrettentő akadályt fog jelenteni. A várakozásaimmel ellentétben viszont a nők özönlöttek a meghallgatásra, és azt mondták, hogy oké, semmi gond, ha szexelni kell. A végén még a feleségem, Akiko Koyama színésznő is benne lett volna, ha nem találtam volna mást[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a rendező, Nagisa Oshima.

Scarlet Diva

Scarlet Diva – Trailer

Asia Argento’s feature debut and instant cult classic SCARLET DIVA is newly restored in HD. Argento stars as the charismatic Anna Battista, spiraling toward …

A Scarlet Diva Asia Argento olasz író, rendező és színésznő 2000-ben készült, részben önéletrajzi történeteken is alapuló filmje. Argento elárulta a bemutató után, hogy a film számos jelenetében nem csak imitálták a szexet.

Köszönjük, Marie Claire!

További érdekességeket olvashatsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet