Őrületes tempóban a Fish!: indítsd velük 2018-t a Barba Negrában

Az év első popmetal koncertjét a Barba Negra Music Clubban tartja a Fish!, ahol már az új dal, az Idő van is felbukkan.

Legutóbbi stúdióalbumával, az Idő van című lemezzel a Fish! zenekar őrületes tempóban vette be újra és újra az egész országot. Rekordokat döntögetve, díjakat nyerve és telt házas koncerteket adva a fővárosban és a klubturné során a legtöbb vidéki állomáson is mutatták be az új korongot.

A lendület pedig 2018-ra sem csökken, hiszen már készül is az új lemez, amiről egy dalt hamarosan meg is mutatnak.

Ez lesz 2018 legelső dalpremierje! A január 5-i koncerten a Barba Negrában pedig élőben is elhangzik majd. Sőt, a hírek szerint videóklip is készül hozzá – szabályosan rárúgják az ajtót 2018-ra.

fish zenekar Bő fél éves kihagyás után állnak ismét színpadra a fővárosban egy önálló évindító Fish!-koncert keretében, amivel hivatalosan a zenekar életének következő fejezetét is megnyitják. Egyelőre az új lemezről és koncepcióról nem árultak el sokat, de abban biztosak lehetünk, hogy a tőlük megszokott kreativitással és elegáns megoldásokkal körítik majd az újdonságokat.

A két ünnep közötti tradicionális miniturné pedig idén sem marad el. Rögtön karácsony után érkeznek a szombathelyi Végállomásba, utána Székesfehérváron, majd a kapuvári Shop-Stopban zúznak egy utolsót 2017-ben.

FISH! – A huszonötödik óra | Official Music Video

Kövesd a zenekart: http://www.instagram.com/fishzenekar http://www.facebook.com/fishzenekar http://fishonline.hu Koncertszervezés / kapcsolat: Anga-Kis Mikló…

Január 5-én pedig indítsuk együtt 2018-at a Fish! zenekarral!

#web  |  #facebook  |  #youtube  |  #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. január 5., 19 óra

Helyszín: Barba Negra, Budapest

Jegyár: 1, 999 HUF elővételben, 2, 499 HUF helyszínen

Jegyfoglalás: ITT

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból